Messi hiába volt rendkívül emberséges, a biztonságiak nem kímélték a rajongóját - videó

Az argentinok klasszisa ijedtsége ellenére is teljesítette volna a szurkoló kívánságát, akit azonban időközben letepertek.
Budai László 2022. szeptember 28., szerda 11:31
Az argentinok klasszisa ijedtsége ellenére is teljesítette volna a szurkoló kívánságát, akit azonban időközben letepertek.
Szerző: Budai László 2022. szeptember 28., szerda 11:31

Lionel Messi több szempontból is jelesre vizsgázott a magyar idő szerint szerda hajnali felkészülési mérkőzésen: az argentinok klasszisa a Honduras elleni remeklése után a Jamaica elleni találkozón is kiválóan teljesített, és duplájával eldöntötte a találkozót (3-0). Messi ráadásul igen emberséges volt pályára rohanó rajongójával, aki elsőre ugyan alaposan megijesztette a PSG-sztárt, de a támadó így is teljesítette volna a szurkoló kívánságát, hogy dedikálja a hátát. A biztonságiak azonban közbeléptek.

Messi rajongója

A mérkőzés összefoglalója

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz