Fotó: ad.nl

Légiósok: 17 év után búcsúzott az élvonaltól a magyar támadó csapata, füstbombákat dobáltak a pályára a szurkolók - videó, fotók

Szőke Adriánék kettős vereséggel estek ki a rájátszás elődöntőjében, ezzel együtt pedig búcsúztak is a holland élvonaltól. A szurkolók nehezen viselték a kudarcot.
Nyikes Zoltán 2022. május 22., vasárnap 12:52
Fotó: ad.nl
Szőke Adriánék kettős vereséggel estek ki a rájátszás elődöntőjében, ezzel együtt pedig búcsúztak is a holland élvonaltól. A szurkolók nehezen viselték a kudarcot.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. május 22., vasárnap 12:52

Nem alakult jól a szombat este a Szőke Adriánt is foglalkoztató holland Heraclesnek, amely a másodosztály hatodik helyén végző Excelsior ellen játszott osztályozó mérkőzést. A Heracles már az elődöntő odavágóján nagyon nehéz helyzetbe került, miután 3-0-ra kikapott, hazai pályán pedig végül nem is jött össze a nagy fordítás.

Pedig jól indult a meccs, a magyar válogatott támadó csapata a 28. percben előnyt szerzett, a fordulás után azonban jött az Excelsior-henger és 3-1-re nyert a másodosztályú együttes, amely így 6-1-es összesítéssel megnyerte a párharcot és bejutott a rájátszás döntőjébe -

az pedig eldőlt, hogy a Heracles így 17 év után kiesett az első osztálytól. Szőke a 83. percben lépett páyára.

A meccs végéhez közeledve a hazai drukkerek nehezen emésztették meg, hogy kedvenc csapatuk búcsúzni kényszerül és számos füstbombát, valamint pirotechnikai eszközt dobtak a pályára, így lassan csordogált le az utolsó néhány perc. A lefújás után a Heracles edzője, Rene Kolmschot próbálta meg nyugtatni a kedélyeket, kevés sikerrel.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz