Knézy sem hitte el: Lekéste a kezdést a Puskás Akadémia játékosa - videó

Nem ért ki időben a pályára és a kezdésre Antonio Perosevic, a Puskás Akadémia horvát légiósa a DVSC elleni bajnoki szünete után.
Dudás Gábor 2018. március 4., vasárnap 15:24
Nem ért ki időben a pályára és a kezdésre Antonio Perosevic, a Puskás Akadémia horvát légiósa a DVSC elleni bajnoki szünete után.
Szerző: Dudás Gábor 2018. március 4., vasárnap 15:24

Andó-Szabó Sándor játékvezető már belefújt a sípjába, amikor a játékos még az öltöző felől érkezett. A középkezdést meg is kellett ismételni, de Antonio Perosevic még ekkor sem volt a pályán, csak utána szaladt be.

Az M4 Sport videója, rajta Knézy Jenő kommentárjával is.

Az eset egyébként erősen emlékeztet arra, amikor Gróf Dávid, a Honvéd kapusa a Diósgyőr elleni összecsapáson lekéste a második játékrészt. 2017 áprilisában a hálóőr hiánya még Bognár Tamás játékvezetőnek sem tűnt fel elsőre, ő is csak egy perc múlva vette észre, hogy a vendégek kapuja üresen állt, mivel Gróf Dávid csak ekkor érkezett meg a pályára.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz