K.O.: A Diósgyőr volt csatárát hordágyon kellett összeszedni a pályán - videó

A 2017/2018-as idényben Diósgyőrben szereplő görög támadó, Nikolaosz Ioannidisz számára idő előtt véget ért legutóbbi bajnoki meccse.
Dudás Gábor 2021. január 7., csütörtök 8:33
A 2017/2018-as idényben Diósgyőrben szereplő görög támadó, Nikolaosz Ioannidisz számára idő előtt véget ért legutóbbi bajnoki meccse.
Szerző: Dudás Gábor 2021. január 7., csütörtök 8:33

A már a görög élvonalbeli Apollon Szmirnisznél szereplő 26 éves futballistát a Panathinaikosz kapusa, Sokratisz Dioudisz taglózta le, miközben a labdát is elütötte, Nikolaosz Ioannidiszt pedig hordágyon kellett levinni a pályáról és nyakmerevítőt is kapott, mielőtt kórházba szállították volna. Az athéni gárda 1-0-ra győzött egyébként idegenben.

Mint kiderült, Ioannidisz arccsonttörést szenvedett, a nyakát is fájlalja, de már optimistán jelentkezett be a kórházi ágyáról.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz