Hihetetlen jelenet Romániában: Három játékos hagyta ki ugyanazt a 11-est - videó

A Petrolul Ploiesti és a Rapid Bukarest román másodosztályú bajnokijának 66. percétől egészen hihetetlen jelenetsor játszódott le a pályán.
Dudás Gábor 2020. július 13., hétfő 9:50
A Petrolul Ploiesti és a Rapid Bukarest román másodosztályú bajnokijának 66. percétől egészen hihetetlen jelenetsor játszódott le a pályán.
Szerző: Dudás Gábor 2020. július 13., hétfő 9:50

Az ekkor már tíz emberrel játszó vendégek ellen 11-est végezhetett el a hazai csapat, amit védett a fővárosiak kapusa, Popa de mivel elmozdult a rúgás előtt a gólvonalról, a játékvezető újrarúgatta a büntetőt és sárgát adott a játékosnak.

Ekkor a hálóőr megint védett, de a bíró szerint megint szabálytalan körülmények között, így második sárgával ki is szórta a kapust, és megint újra lőhetett a Petrolul. Bejött a Rapid cserekapusa, a 18 éves Alexandru Tataru, akinek azonban a harmadik és megint egy új hazai játékost által elvégzett 11-est már védenie sem kellett, mert a labda a kaput sem találta el...a meccs végül 0-0-s döntetlennel zárult.

A megszerzett pontot a Rapid játékosai a szurkolóikkal, pontosabban azok hűlt helyével is megünnepelte, hiszen drukkerek nem lehettek a másodosztályú bajnokin.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
PMFC
Vas Bence
A Pécs saját nevelésű, 17 éves középpályása, Vas Bence az idény végéig, kölcsönben Kozármislenyben folytatja pályafutását.
ETO FC Győr
Bacsa Patrik
A győriek közös megegyezéssel szerződést bontottak Bacsa Patrikkal, aki távozik Győrből.
Tovább az összes átigazoláshoz