A hátsó kertből a stadionba: Dárdai fia bemutatkozott a Herthában - videó, fotók

Tétmeccsen is viselhette már a berlini csapat mezét a fiatal támadó középpályás, aki ráadásul győztes meccsen debütált.
Dudás Gábor 2017. november 3., péntek 9:47
Tétmeccsen is viselhette már a berlini csapat mezét a fiatal támadó középpályás, aki ráadásul győztes meccsen debütált.
Szerző: Dudás Gábor 2017. november 3., péntek 9:47

A Hertha - Zorya EL-csoportmeccs (2-0) 80. percében, 32-es mezben lépett pályára ifjabb Dárdai Pál, alias "Palkó", a berliniek 18 éves, magyar-német kettős állampolgárságú támadó középpályása, aki ezzel tétmeccsen is viselhette az édesapja vezette gárda mezét. Alexander Esswein helyére állt be egyébként a fiatal játékos.

Jó munkát végzett a felkészülés során, így megérdemelte az esélyt. Nekem is volt az edzőm az édesapám, nekem is mindig többet kellett produkálnom, mint a többi játékosnak, úgyhogy szerintem nehezebb a fiú helyzete, mint az apáé. De megy tovább az élet, holnap újra edzés van. Még pár kilót fel kell szednie, hogy "túlélje" a Bundesligát

- nyilatkozta fia beállításáról Dárdai.

Klubja sem felejtett el megemlékezni a pikáns bemutatkozásról, "A hátsó kertből az Olimpiai Stadionba" jeligével, két családi fotót a bejegyzéshez mellékelve a hivatalos Twitter-oldal is hírt adott a Dárdai-féle Dárdai-cseréről.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz