Gulácsi hihetetlen sérülése: Ilyen még talán senkivel nem történt - videó

Az RB Leipzig magyar válogatott hálóőre a labdarúgás történetének egyik legfurcsább sérülését szenvedte el a Zenit elleni Európa Liga-találkozón.
Dudás Gábor 2018. március 9., péntek 10:00
Az RB Leipzig magyar válogatott hálóőre a labdarúgás történetének egyik legfurcsább sérülését szenvedte el a Zenit elleni Európa Liga-találkozón.
Szerző: Dudás Gábor 2018. március 9., péntek 10:00

Gulácsi Péter az RB Leipzig második gólját ünnepelte a Zenit Szentpétervár elleni Európa Liga-nyolcaddöntő 77. percében, öklével a levegőbe csapva, amikor megtörtént a baj.

A magyar kapus azonnal a kezéhez kapott és jelezte a kispad felé is, hogy megsérült. Le is sétált az oldalvonalhoz, majd levette a kesztyűjét és a beszámolók szerint kiderült, hogy kiugrott az egyik ujja a gólöröm közben.

Gulácsi (némi ápolás után) végül folytathatta a mérkőzést a bizarr jelenetet követően, és a hajrában kapott egy védhetetlen gólt, de csapata így is nyert az első meccsen 2-1-re.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz