Felkészülés: A Vidi után a felcsútiak dolgát is megnehezítette az NB II feljutója – videó

A dobogóra hajtó Puskás Akadémia 2-0-ra nyert a Pancho Arénában a Budafok ellen. A mérkőzés góljait Jakub Plsek és Golgol Mebrahtu szerezték.
Csakfoci Admin 2020. május 20., szerda 12:51
A dobogóra hajtó Puskás Akadémia 2-0-ra nyert a Pancho Arénában a Budafok ellen. A mérkőzés góljait Jakub Plsek és Golgol Mebrahtu szerezték.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. május 20., szerda 12:51

Szerda délelőtt 11 órától az újrakezdés előtt lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Puskás Akadémia, természetesen zárt kapuk mögött. A felcsútiak ellenfele az NB I-be 74 év után feljutó Budafok volt, amely legutóbb vasárnap a MOL Fehérvár FC ellen szoros meccsen 2-1-re kapott ki.

A pfla.hu tudósítása szerint kezdésként ráijesztettek éppen a felcsútiaktól kölcsönben szereplő Skribek jobbal a bal kapufát találta el. A 25. percben megszerezte a vezetést a Puskás: egy gyors bal oldali akció végén Nagy 20 méterről bombázott kapura, Póser kiütötte a labdát, a kipattanó Plsek elé került, és az üres kapuba továbbított.

Fordulás után Gyurcsó jobb oldalról elvégzett szöglete után a csereként beálló Mebrahtu fejelt a bal alsó sarok mellé. A 86. percben Mebrahtu lőtt kapura, próbálkozása Urblík elé pattant, aki sarokkal visszatette a labdát az ausztrál-eritreai csatár elé, másodszorra már nem hibázott.

Összefoglaló

Felkészülési mérkőzés, Pancho Aréna

Puskás Akadémia-Budafok 2-0 (Plsek 25., Golgol 86.)

Puskás Akadémia: Hegedüs L. - Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Nagy Zs. - Van Nieff - Gyurcsó, Favorov, Plsek, Sós B. - Knezevic

Csereként pályára lépett: Tóth B. (kapus), Tamás N., Golgol, Urblík, Spandler, Komáromi, Huszti A., Kocsis B.

Budafok: Póser – Margitics, Vaszicsku, Romic, Gohér - Oláh B., Soltész - Skribek, Kulcsár K., Szabó M. - Kovács D.

Csereként pályára lépett: Kovács Z. (kapus), Micsinai, Mervó, Farkas B., Króner, Fekete M., Opavszky, Zsolnai R., Khiesz

Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz