Elege lett a szimulálásokból: "Sajnálom, hogy így tettem" - a bíró meg akarta fejelni a játékost

Egészen szürreális képsorok játszódtak le az angol harmadosztályban. Az Ipswich Town–Northampton Town bajnokin egy műesés után betelt a pohár a játékvezetőnél, majd a játékost emiatt meg akarta fejelni...
Csakfoci Admin 2021. február 19., péntek 19:19
Egészen szürreális képsorok játszódtak le az angol harmadosztályban. Az Ipswich Town–Northampton Town bajnokin egy műesés után betelt a pohár a játékvezetőnél, majd a játékost emiatt meg akarta fejelni...
Szerző: Csakfoci Admin 2021. február 19., péntek 19:19

Kedden játszották az angol harmadosztályban az Ipsich Town-Northmapton bajnokit. A mérkőzés gól nélküli döntetlennel ért véget, ami nem is erről maradt emlékezetes, hanem Darren Drysdale játékvezetőről, aki a nem mindennapi magatartásával a került a figyelem középpontjába.

A 49 éves bírónál az utolsó percekben szakadt el a cérna, amikor már a találkozón a sokadik műesést vette észre. A hazaiak középpályása, Alan Judge gyanús körülmények között elesett a tizenhatoson belül, némi fáziskéséssel feltápászkodott és számon kérte a sporit, akinek annyira elege lett az egészből, hogy előbb a sípjába fújt, majd a játékos felé indult, fejjel előre.

A feleket a többi pályán lévő futballista választotta szét, Drysdale pedig morózus arccal felmutatta a sárga lapot. Az eset után a játékvezető elnézést kért. Mint mondta: "nem tudta megőrizni a hidegvérét".

- Elnézést kérek Alantól és az Ipswich Towntól. Teljes mértékben megértem, hogy játékvezetőként a mérkőzéseken meg kell őriznünk a nyugalmunkat, mindig profi módon kell kezelnünk a játékosokat. Sajnálom, hogy nem így tettem - idézte Drysdale szavait a BBC.

Az angol szövetség már nem volt elnéző vele szemben, szigetországi lapértesülések szerint felfüggesztették, és vizsgálat indult ellene.

Olvastad már?
Sokba került a DAC 11-ese: "Hibát követtem el"- eltiltották és a másodosztályba száműzték a szlovák bírót
Súlyos büntetést kapott a múlt vasárnapi Trencsén-DAC bajnokin (3-3) közreműködő Ivan Kružliak játékvezető, aki hatmeccses eltiltást kapott, és a szezon végéig a másodosztályba sorolta a szlovák bírói testület.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz