Elege lett a szimulálásokból: "Sajnálom, hogy így tettem" - a bíró meg akarta fejelni a játékost

Egészen szürreális képsorok játszódtak le az angol harmadosztályban. Az Ipswich Town–Northampton Town bajnokin egy műesés után betelt a pohár a játékvezetőnél, majd a játékost emiatt meg akarta fejelni...
Csakfoci Admin 2021. február 19., péntek 19:19
Egészen szürreális képsorok játszódtak le az angol harmadosztályban. Az Ipswich Town–Northampton Town bajnokin egy műesés után betelt a pohár a játékvezetőnél, majd a játékost emiatt meg akarta fejelni...
Szerző: Csakfoci Admin 2021. február 19., péntek 19:19

Kedden játszották az angol harmadosztályban az Ipsich Town-Northmapton bajnokit. A mérkőzés gól nélküli döntetlennel ért véget, ami nem is erről maradt emlékezetes, hanem Darren Drysdale játékvezetőről, aki a nem mindennapi magatartásával a került a figyelem középpontjába.

A 49 éves bírónál az utolsó percekben szakadt el a cérna, amikor már a találkozón a sokadik műesést vette észre. A hazaiak középpályása, Alan Judge gyanús körülmények között elesett a tizenhatoson belül, némi fáziskéséssel feltápászkodott és számon kérte a sporit, akinek annyira elege lett az egészből, hogy előbb a sípjába fújt, majd a játékos felé indult, fejjel előre.

A feleket a többi pályán lévő futballista választotta szét, Drysdale pedig morózus arccal felmutatta a sárga lapot. Az eset után a játékvezető elnézést kért. Mint mondta: "nem tudta megőrizni a hidegvérét".

- Elnézést kérek Alantól és az Ipswich Towntól. Teljes mértékben megértem, hogy játékvezetőként a mérkőzéseken meg kell őriznünk a nyugalmunkat, mindig profi módon kell kezelnünk a játékosokat. Sajnálom, hogy nem így tettem - idézte Drysdale szavait a BBC.

Az angol szövetség már nem volt elnéző vele szemben, szigetországi lapértesülések szerint felfüggesztették, és vizsgálat indult ellene.

Olvastad már?
Sokba került a DAC 11-ese: "Hibát követtem el"- eltiltották és a másodosztályba száműzték a szlovák bírót
Súlyos büntetést kapott a múlt vasárnapi Trencsén-DAC bajnokin (3-3) közreműködő Ivan Kružliak játékvezető, aki hatmeccses eltiltást kapott, és a szezon végéig a másodosztályba sorolta a szlovák bírói testület.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz