Eb-selejtező: A Vidi légiósa győztes gólt szerzett, csapata a harmadik helyen végzett – videó

A MOL Fehérvár FC északmacedón válogatott középpályása, Boban Nikolov győztes gólt szerzett csapata Izrael elleni Eb-selejtezőn, de a találata csak a harmadik helyre volt elég a G-csoportban
Csakfoci Admin 2019. november 20., szerda 13:00
A MOL Fehérvár FC északmacedón válogatott középpályása, Boban Nikolov győztes gólt szerzett csapata Izrael elleni Eb-selejtezőn, de a találata csak a harmadik helyre volt elég a G-csoportban
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 20., szerda 13:00

Kedden este a G-csoportban is befejeződtek az Európa-bajnoki selejtezők. A MOL Fehérvár FC északmacedón középpályása, Boban Nikolov kezdőként játszotta végig az Izrael elleni mérkőzést.

A fehérváriak légiósa az első félidő hosszabbításában egy bal oldali szöglet után lőtt kapásból a vendégek kapujába, amelyről később kiderült, hogy a győzelmet jelentette csapatának, így az északmacedónok a 3. helyen végeztek az osztrákok és a csoportelső lengyelek mögött.

Úgy gondolom, a harmadik hely nagy siker, de személy szerint még mindig csalódott vagyok, mert nem sikerült a második helyen végeznünk, és közvetlenül kijutni az Európa-bajnokságra. A mostani győzelem önbizalmat ad nekünk a márciusi folytatásra. Apró részletek döntöttek a csoportunkban a helyezésünkről – mondta a lefújás után Nikolov a gol.mk-nak, aki pályafutása során az első gólját szerezte a felnőtt nemzeti csapatban.

Európa-bajnoki selejtező, G-csoport:

Észak-Macedónia – Izrael 1-0 (Nikolov 47.)

A csoport végeredménye: 1. Lengyelország 25 pont, 2. Ausztria 19, 3. Észak-Macedónia 14, 4. Szlovénia 14, 5. Izrael 11, 6. Lettország 3

Nikolov gólja:

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz