A Diósgyőr kapufáig eljutott, de kikapott orosz ellenfelétől - videó

A miskolciak Ugrai révén az első félidőben gólt szerezhettek volna, de a kapufa kisegítette az oroszokat, akik a második játékrészben kettőt lőve megnyerték a találkozót.
Budai László 2018. február 6., kedd 12:08
A miskolciak Ugrai révén az első félidőben gólt szerezhettek volna, de a kapufa kisegítette az oroszokat, akik a második játékrészben kettőt lőve megnyerték a találkozót.
Szerző: Budai László 2018. február 6., kedd 12:08

A 108. születésnapját éppen ma ünneplő Diósgyőr az orosz élvonal 11. helyén álló Rubin Kazany ellen lépett pályára a törökországi edzőtáborban. Az első félidőben a miskolciak voltak közelebb a gólszerzéshez: Busai passza után Ugrai balról, éles szögből lőtt, de a rövid oldali kapufát találta el. Volt egy komolyabb lehetősége az orosz együttesnek is: Azmoun kapott jó labdát a leshatáron, és kilépett, de Brković szorításában ellőtt labdáját Antal parádésan védte – számolt be róla a dvtk.eu.

A szünetben majd a második félidő közepén is sokat cserélt a két csapat, ebből pedig a Kazany jött ki jobban, amely előbb Kanunnikov, majd Gilyazutdinov góljával eldöntötte az összecsapást (2-0).

Felkészülési mérkőzés

Rubin Kazany (orosz)-Diósgyőr 2-0 (Kaunnikov 60., Gilyazutdinov 68.)

Diósgyőr: Antal (Bukrán, 46.) - Nagy T. (Eperjesi, 63.), Lipták, Brković, Tamás (Forgács, 76.) – Shestakov (Vela, 46.), Kocsis (Tóth B., 76.), Busai (Hasani, 46.), Ugrai (Óvári, 63.) – Bacsa (Makrai, 46.), Szarka (Ioannidi, 46.)

Az első orosz gól

A második orosz gól

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
Tovább az összes átigazoláshoz