Botrányjátékos segíthet László Csaba csapatának - videó

Hosszú eltiltást kapott verekedésért, de a magyar szakember szerződtetheti a válogatott védőt. 
Dudás Gábor 2018. március 10., szombat 7:34
Hosszú eltiltást kapott verekedésért, de a magyar szakember szerződtetheti a válogatott védőt. 
Szerző: Dudás Gábor 2018. március 10., szombat 7:34

Nagy meglepetésre visszatérhet Skóciába az a Bilel Mohsni, aki három éve már játszott a briteknél, méghozzá a Rangers csapatában, de csúfos véget ért ottani karrierje.

A tunéziai válogatott védő a Motherwell elleni playoff-meccs lefújása után megrúgta és megütötte a hazai támadóját, Lee Erwint, aki meglökte hátulról a pályáról lefelé menet.

A bekk törlesztésének komoly ára lett: 7 mérkőzésre tiltották el és 2015 nyarán távozott is Skóciából, hogy aztán a francia Angers és FC Paris, majd a tunéziai ES Sahel játékosa legyen. Utóbbi gárdától azonban újfent "csúnyán" távozott, be is perelte ex-csapatát 1 millió fontra, mondván nem fizették ki a járandóságait.

A jelenleg szabadon igazolható, 30 éves játékosra László Csaba vetné ki a hálóját, aki vele erősítené meg a skót másodosztályú Dundee United védelmét, amely az elmúlt hetekben egyszer sem tudta kapott gól nélkül lehozni a meccseit, sorrendben 3, 4 és 2 gólt engedett az ellenfeleknek, mindez pedig három vereséget is jelentett (kettőt a bajnokságban, egyet a kupában) a csapatnak.

A United László Csaba novemberi érkezése óta meglehetősen rapszodikusan teljesít, korábbi második helyéről is lecsúszott, jelenleg a negyedik, még playoff-szereplést jelentő helyen áll a Championshipben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz