Botrány: Hónapokra eltiltották az edzőt, aki lefejelte a kollégáját - videó

Az ellenfél edzőjének lefejeléséért öt hónapos eltiltást kapott kedden az olasz labdarúgó-bajnokság harmadosztályában szereplő Lucchese trénere.
Dudás Gábor 2019. január 29., kedd 19:48
Az ellenfél edzőjének lefejeléséért öt hónapos eltiltást kapott kedden az olasz labdarúgó-bajnokság harmadosztályában szereplő Lucchese trénere.
Szerző: Dudás Gábor 2019. január 29., kedd 19:48

Giancarlo Favarin sportszerűtlen mozdulatának nyomán az Alessandriát irányító Gaetano Mancino földre került a két együttes 2–2-es döntetlennel zárult vasárnapi bajnokiját követően.

A fegyelmi testület indoklása szerint a június 30-ig tartó eltiltáshoz az is hozzájárult, hogy a találkozó alatt Favarin istenkáromló kifejezéseket használt, valamint egyik játékosát az ellenfél lábának eltörésére utasította. A Lucchese cáfolta azon sajtóhíreket, melyek szerint a 60 esztendős Favarint elbocsátotta volna a történtek miatt.

Mancino a „sértő és provokatív viselkedéséért” kétmeccses eltiltást kapott. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz