"Barátságtalan" Vidi-Dinamo: Fiola piros lapja és tömegjelenet az edzőmeccsen – videó

A Dinamo Zagreb-MOL Fehérvár felkészülési találkozó (2-1) hajrájában egy, a barátságos meccseken szokatlan jelenet is lejátszódott a pályán.
Dudás Gábor 2021. január 15., péntek 10:30
A Dinamo Zagreb-MOL Fehérvár felkészülési találkozó (2-1) hajrájában egy, a barátságos meccseken szokatlan jelenet is lejátszódott a pályán.
Szerző: Dudás Gábor 2021. január 15., péntek 10:30

A Vidi magyar válogatott védőjét, Fiola Attilát második sárgával kiállította a játékvezető, miután odanyomott egyet ellenfelének az oldalvonalnál. A jelenet miatt alaposan felkapták a vizet a horvátok, a kispadról többen is a pályára ugrottak, például a Dinamo Zagreb szakvezetője, Zoran Mamic is odaszólt valamit Fiolának.

Hála Istennek, mindenki megúszta sérülés nélkül a mérkőzést. Nagy kemény és nehéz meccs volt, mondhatni eléggé barátságtalan ahhoz képest, mint lennie kellett volna.

A védelem ma jobban működött a csapatnál, mint a középpálya vagy a támadósor, de ez érthető is, elég keményen edzettünk az utóbbi tíz napban, ezért voltak ma picit nehezebbek a lábak, ezért hiányzott a csapatból a frissesség – mondta a meccs után Mamic a 24sata.hr cikke szerint.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz