Fotó: fcf.cv

ANK-selejtező: Egészen szürreális gólpasszt adott a Vidi-védő a válogatottban - videó

Stopira háttal a mezőnynek szabadított fel, az erős szélben pedig a fizika törvényeinek ellentmondó pattanások után került a csapattársához a labda.
Nyikes Zoltán 2021. március 27., szombat 10:38
Fotó: fcf.cv
Stopira háttal a mezőnynek szabadított fel, az erős szélben pedig a fizika törvényeinek ellentmondó pattanások után került a csapattársához a labda.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. március 27., szombat 10:38

Az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjének ötödik fordulójában a Stopira által fémjelzett Zöld-foki-szigetek 3-1-re legyőzte Kamerunt hazai pályán, így továbbra is őrzi második helyét az F-csoportban.

A MOL Fehérvár FC védője egy gólpasszal is kivette a részét hazája győzelméből, ám ez az assziszt finoman szólva is furcsára sikerült. Stopira ugyanis a saját térfelén, a mezőnynek háttal állva szabadított fel, a labdába pedig olyan erősen belekapott a szél, hogy az két óriási pattanást követően került csapattársa elé, Ryan Mendes pedig végül nem hibázta el a ziccert.

Íme, a ritkán látható gólpassz

Neked ajánljuk
Átigazolások
Haladás
Három játékos távozott
A kialakult nehéz helyzetre való tekintettel a Haladás azonnali hatállyal felbontotta Pálfi Donát, Vanja Zvekanov és Mohos Barnabás szerződését, akik így a szezon utolsó mérkőzésén sem lépnek pályára.
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Tovább az összes átigazoláshoz