18+: Ömlött a vér a söröskorsóval fejbedobott partjelző fejéből az EL-meccsen - videó

Egy felelőtlen Sturm Graz-szurkoló súlyos fejsérülést okozott Fredik Klyver játékvezetőnek, az asszisztensként tevékenykedő svéd bírót söröskorsóval találták el.
Csakfoci Admin 2018. augusztus 10., péntek 16:01
Egy felelőtlen Sturm Graz-szurkoló súlyos fejsérülést okozott Fredik Klyver játékvezetőnek, az asszisztensként tevékenykedő svéd bírót söröskorsóval találták el.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. augusztus 10., péntek 16:01

Bár nem vétett hibát, mégis alighanem a legrosszabb emlékeiben jön majd elő a Sturm Graz - AEK Larnaca Európa Liga-selejtező Fredik Klyver játékvezetőnek.

Az osztrák csapat 2-0-s hátrányban volt a találkozó 78. percében, amikor egy magáról megfeledkezett szurkoló egy söröskorsót hajított a pálya felé, ami szerencsétlen módon pont fejbe találta az asszisztensként tevékenykedő sporttársat.

A partjelző fejéből szó szerint ömlött a vér, majd miután az orvosok a helyszínen ellátták, több öltéssel kellett összevarrni a fejbőrét. Klyver nem tudta folytatni a munkáját, helyét a tartalék-játékvezető vette át.

A Sturm Graz hivatalos honlapján elítélte szurkolója tettét, valamint bocsánatot kért a történtekért. A felelőtlen drukkert nem sokkal később elfogták. A meccs eredménye a hajrában nem változott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz