A portugál válogatott közleményt adott ki Ronaldo állítólagos, Katarból való távozása kapcsán

A Portugál Labdarúgó Szövetség egyértelműen valótlannak állította azt a híresztelést, miszerint Cristiano Ronaldo a távozásával fenyegetőzött volna.
Budai László 2022. december 8., csütörtök 12:01
A Portugál Labdarúgó Szövetség egyértelműen valótlannak állította azt a híresztelést, miszerint Cristiano Ronaldo a távozásával fenyegetőzött volna.
Szerző: Budai László 2022. december 8., csütörtök 12:01

A Portugál Labdarúgó Szövetség közleményben cáfolta azokat a híreket, amely szerint Cristiano Ronaldo egy Fernando Santos szövetségi kapitánnyal folytatott beszélgetés során azzal fenyegetőzött, hogy elhagyja a válogatottat.

"Az FPF (a portugál szövetség - a szerk.) tisztázza, hogy Cristiano Ronaldo a katari edzőtáborozás során soha nem fenyegetőzött azzal, hogy elhagyja a nemzeti csapatot. Cristiano Ronaldo minden nap egyedülálló történelmet épít a válogatott és az ország szolgálatában, amelyet tiszteletben kell tartani, és amely a Seleção iránti megkérdőjelezhetetlen elkötelezettségéről tanúskodik.

A 2022-es világbajnokság nyolcaddöntőjében a Svájc elleni győzelemmel - ha bizonyítékra lenne szükség - ismét bebizonyosodott, hogy Portugália legtöbbszörös válogatott játékosa mennyire elkötelezett. A válogatott - a játékosok, az edzők és az FPF struktúrája - ahogy az első naptól fogva, teljes mértékben elkötelezett, hogy felépítse azt, amit az ország Portugália eddigi legjobb világbajnoki részvételének szán."

Olvastad már?
Vb 2022: Kitiltanák Messit Mexikóból, Flick marad a német kapitány, egy macska borzolta a kedélyeket Katarban – a szerdai nap legjobb sztorijai
Bár szerdán nem rendeztek vb-mérkőzéseket, fontos hírekben és érdekességekben ezúttal sem volt hiány Katarban. Összefoglaló.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz