Vb 2022: Ha ismét tizenegyespárbaj jön, akkor ezzel a tippel alaposan jól járhatunk*

Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet a világbajnokság keddi elődöntőjére.
Csakfoci.hu 2022. december 13., kedd 10:28
Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet a világbajnokság keddi elődöntőjére.
Szerző: Csakfoci.hu 2022. december 13., kedd 10:28

Argentína-Horvátország elődöntőt rendeznek kedden 20.00-tól a katari világbajnokságon. Eldől, hogy Lionel Messinek lesz-e esélye a legendás Diego Maradona magasságába emelkedni azzal, hogy aranyérmet nyer hazájának vagy Luka Modricék óriási meglepetésre Brazília után az argentinokat is megtréfálják, és zsinórban másodjára jutnak vb-döntőbe.

A két csapat egyenes kieséses útja 11-esekkel lett kikövezve, a horvátok már a nyolcaddöntőben Japánt is így búcsúztatták, majd a negyeddöntőben Neymarékat is. Lionel Scaloni csapata a legjobb 16 között még rendes játékidőben verte az ausztrálokat, de Hollandia ellen már Argetínának is 11-eseket kellett rúgnia.

Ilyen előzmények után megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet erre a találkozóra.

Ezúttal sem számítunk sima találkozóra: Messi utolsó vb-jén a rendkívül egységesnek tűnő és a keményebb eszközöket sem hanyagoló Argentína aligha adja magát könnyen, Horvátország pedig eddig sem a parádés játékával, sokkal inkább harcosságával és küzdeni akarásával jutott el, ami az elődöntőben is sokat érhet. Nem lenne meglepő, ha a látványos megmozdulások helyett inkább szoros, harcias találkozót látnánk, a rendes játékidős döntetlenre is jó esély lehet, ami 3,20-as szorzóért jól is fizethet - ha pedig ismét tizenegyespárbajban dől el a továbbjutás, az 5,20-szoros pénzt ad a TippmixPro oldalán.

Argentína mind az öt idei vb-meccsén megszerezte a mérkőzés első gólját, míg Horvátország egyszer sem volt képes erre - ez alapján a statisztika alapján a “Melyik csapat szerzi az első gólt?” fogadásban Argentínát (1,58-as odds) is érdemes lehet megtenni.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz