Fotó: twitter.com/HNS_CFF

Vb 2022: Bono elhúzta a nótáját Modricéknak - a horvátok nem tudtak győzelemmel kezdeni

Egyik csapat sem kockáztatott eleget a győzelemért, így a Marokkó-Horvátország vb-mérkőzés 0-0-s döntetlennel ért véget.
Budai László 2022. november 23., szerda 12:55
Fotó: twitter.com/HNS_CFF
Egyik csapat sem kockáztatott eleget a győzelemért, így a Marokkó-Horvátország vb-mérkőzés 0-0-s döntetlennel ért véget.
Szerző: Budai László 2022. november 23., szerda 12:55

I. félidő

A 17. percben hördülhettek fel először a horvát szurkolók a Marokkó elleni vb-mérkőzésen, ekkor Perisic próbálta meglepni az ellenfél kapusát egy jó 30 méteres lövéssel, a kísérlete után azonban egy kevéssel fölé szállt a labda. A rendkívül helyzetszegény első félidő következő érdekesebb történése Vlasic sérülése volt a 43. percben, sokáig úgy tűnt, le is kell cserélni a horvát játékost, aki azonban végül tudta folytatni (igaz, csak a szünetig).

Az első ziccert végül a 45. percben láthattuk, egy bal oldali beadás után éppen Vlasic került óriási helyzetbe, szorongatva négy méterről külsőzött kapura, de Bono combbal nagyot fogott. Majd annyira belejöttek a horvátok, hogy Modric is lőtt egy igen veszélyeset - fölé.

II. félidő

Egy-egy lehetőséggel kezdődött a játékrész: a marokkóiak Mazraoui közeli, kiszorított szögből leadott fejesével próbálkoztak, de Livakovic résen volt, míg a másik oldalon Bono paskolt ki a kapu torkából egy fejest, majd a kipattanót Lovren tette kapura, Amrabat azonban óriásit mentett.

Aztán a marokkóiak lettek egyre aktívabbak, Hakimi 30 méteres, bombaerős szabadrúgása után Livakovicnak kellett oldalra ütnie a labdát.

Igazán egyik csapat sem érdemelte meg a három pontot, így a 0-0-s végeredmény abszolút igazságosnak tekinthető.

Labdarúgó-világbajnokság, F-csoport

Marokkó-Horvátország 0-0

Az eddigi összes eredmény itt

A tabellák pedig itt

Később

14.00 Németország-Japán (E-csoport)

17.00 Spanyolország-Costa Rica (E-csoport)

20.00 Belgium-Kanada (F-csoport)

Olvastad már?
Vb 2022: Messi négy év múlva is ott lehet a világbajnokságon - minden fontos hír itt!
November 20. és december 18. között rendezték meg Katar öt városában a 22. világbajnokságot. Honlapunk a torna ideje alatt és után is minden fontos eseményről, folyamatosan frissülő cikkben számol be!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár
Szabó Levente
A tavaszt a DVTK-nál töltött Vidi-csatár, Szabó Levente iránt német, holland és svájci csapatok is érdeklődtek. A hírek szerint a 24 éves játékos végül Németországban folytathatja. (Sportál)
Fradi
Dionisi másnak is kell
A 44 éves olasz szakember nemcsak a zöld-fehéreknél, hanem az olasz élvonalban szereplő Cagliarinál is jelölt a kispadra.
ZTE
Velük erősíthetnek
Két Budafok-játékossal, a kapus Gundel-Takács Bencével és a középpályás Csonka Andrással erősíthet a ZTE. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz