Fotó: AFP/Nelson Almeida

Vb 2022: A sok kaput eltaláló lövéssel különösen jól járhatunk a brazilok meccsén*

Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet a világbajnokság csütörtöki játéknapjának legizgalmasabbnak ígérkező meccsére. 
Budai László 2022. november 24., csütörtök 11:21
Fotó: AFP/Nelson Almeida
Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet a világbajnokság csütörtöki játéknapjának legizgalmasabbnak ígérkező meccsére. 
Szerző: Budai László 2022. november 24., csütörtök 11:21

Este 8 órától megkezdik a szereplésüket a brazilok, akiket a torna előtt sokan a vb legnagyobb esélyesének tekintettek. A dél-amerikaiak persze szinte mindig esélyesek, ezúttal is nagy várakozással készültek a tornára, a korábbi kiváló támadó, Romário még levelet is írt Neymarnak a remélhető jó szereplés miatt. Persze ellenfelüket, a szerbeket sem lehet lebecsülni, legutóbbi hat meccsükből ötöt megnyertek szomszédaink.

Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet erre a találkozóra.

Ha a háromesélyes fogadásokat nézzük, akkor a brazilok győzelme nem fizet rosszul, ha Neymarék tényleg olyan jó formában vannak, mint azt ígérik, akkor az 1,43-as szorzó igen kedvező.

Ismerve a brazilok támadófutballját, a több mint 8,5 kaput eltaláló lövés szorzóját (1,42) is érdemes lehet megjátszani a TippmixPro oldalán, főként úgy, hogy természetesen ebbe a fogadásba a szerbek kaput eltaláló lövései is beleszámítanak.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)

Átigazolások
Ferencváros
Cho Gue-sung
A dél-koreai Jeonbuk Hyundai Motors 24 éves válogatott játékosa megerősítette, hogy januártól egy európai klubnál folytatja pályafutását.
NK Osijek
Kleinheisler László
A héten kapja meg az Eszék szerződéshosszabbítási ajánlatát a válogatott játékos, aki a Dinamo Zagrebnél is képben lehet.
AZ Alkmaar
Kerkez Milos
Akkor gyorsulhatnak fel az események, ha a Benficának nem sikerül megállapodnia Alejandro Grimaldóval.
Tovább az összes átigazoláshoz
Neked ajánljuk