Fotó: EPA

Vb 2022: A sok gól és/vagy a tizenegyespárbaj is jól fizethet a bronzmeccsen*

Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet a világbajnokság utolsó előtti mérkőzésére, a bronzcsatára.
Csakfoci.hu 2022. december 17., szombat 11:01
Fotó: EPA
Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet a világbajnokság utolsó előtti mérkőzésére, a bronzcsatára.
Szerző: Csakfoci.hu 2022. december 17., szombat 11:01

Horvátország-Marokkó bronzmérkőzést rendeznek szombaton 16.00-tól a katari világbajnokságon. Sokszor mondják a harmadik helyért rendezett találkozókra, hogy két csalódott csapat csatája, ám ez most talán nem igaz. Marokkó az afrikai nemzetek legjobb eredményét érte el azzal, hogy Spanyolországot és Portugáliát is búcsúztatva elődöntőig jutott, a horvátok pedig zsinórban második alkalommal térhetne haza éremmel egy vb-ről, amennyiben szombaton nyernek.

Ilyen előzmények után megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet erre a találkozóra.

A bátrabbaknak ajánljuk a “Továbbjutás 11-es párbajban dől el? Igen” fogadást, amivel 5,50-szeres pénzt nyerhetünk. Hogy mi szól emellett? Az idei vb-n a horvátok négyszer játszottak már döntetlent a rendes játékidőben, ráadásul Japánt és Brazíliát is 11-esekkel búcsúztatták.  Marokkó két ikszet tudhat maga mögött, a spanyolokat ők is 11-esekkel verték ki. És azt se feledjük, hogy a két csapat már játszott egymással ezen a vb-n, annak a találkozónak az eredménye 0-0 lett.

A bronzmeccsek rendszerint jó és látványos játékot hoznak, mivel a tét már kisebb, mint egy döntő esetében, ezért általában a csapatok is bátrabbak. Emiatt érdemes lehet megtenni a “Több mint 2,5 gól lesz a mérkőzésen” fogadást 1,85-ért a TippmixPro oldalán. (Az előző 10 vb-bronzmeccs gólszámai: 2, 3, 5, 4, 5, 3, 4, 3, 6 (hosszabbítás után), 5).

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz