Vb 2022: A hollandok meccsén jól fizethet egy nagy adok-kapok*

Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet a világbajnokság keddi játéknapjának egyik izgalmasnak tűnő meccsére.
Budai László 2022. november 29., kedd 11:34
Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet a világbajnokság keddi játéknapjának egyik izgalmasnak tűnő meccsére.
Szerző: Budai László 2022. november 29., kedd 11:34

Délután 4 órától utolsó csoportkörös mérkőzését játssza Hollandia és Katar. Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet erre a találkozóra.

A csoportelsőség megszerzéséhez a hollandoktól győzelem kell, sőt, adott esetben minél nagyobb arányú győzelem, hogy ha Ecuador is nyer Szenegál ellen, akkor Louis Van Gaal együttesének legyen jobb a gólkülönbsége. De Katarnak sincs már veszítenivalója, hiszen biztosan kiesett, így tét nélkül, nyugodtan rohamozhat azért, hogy legalább minél több szerzett góllal zárja a tornát.

Éppen ezért a gólszámos fogadásokat vizsgáltuk ma meg, és a több mint 2,5 (1,54-es szorzó), a bátrabbaknak a több mint 3,5 (2,38-as szorzó) gólos variációkat ajánljuk a TippmixPro oldalán. De ha bízunk a kitartó katari lelkesedésben, akkor a mindkét csapat szerez gól fogadást is választhatjuk 2,05-ös szorzóért.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz