Foci vb: "Tuti" tippek a hétvégi meccsekre

Zajlik a vébé, így ellátogatni a Tippmixpro oldalára. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – ismételten felkészülten várja a találkozókat.
Csakfoci Admin 2018. június 23., szombat 11:47
Zajlik a vébé, így ellátogatni a Tippmixpro oldalára. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – ismételten felkészülten várja a találkozókat.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. június 23., szombat 11:47

A csalódott németek az első kört sikerrel vevő svédekkel találkoznak. A Nationalelf nem hibázhat, bár ma nem lesz könnyű dolguk a szervezett északiak ellen. A kissé fásult, tompa Löw-legénységnek nincs más választása, mint nekirontani a háromkoronásoknak. A meccs parázs kilencven percet hozhat, sok sárgával – és azért ha nem is sokkal, de Özilék csak behúzzák a három pontot.

Ugyancsak ebben a csoportban rendezik a Dél-Korea-Mexikó ütközetet. AZ ázsiaiak úgy veszítettek a svédek ellen, hogy kvázi nagyon esélyük sem volt a sikerre, meglehetősen gyenge produktumot pakoltak le az asztalra. Nem úgy a közép-amerikaiak, akik ezerrel pörögtek, és ennek meg is lett az eredménye! Legyőzni a címvédőt mindig nagy bravúrnak számít, és ezúttal hatvan percig szervezettebben és veszélyesebben is fociztak Mölleréknél. Ha ma nyernek, óriási lépést tesznek a továbbjutás felé. Erre jó esélyt látunk, így tehát a 2-est favorizáljuk.

Anglia megszenvedett Tunéziával, de azért csak összejött a siker (2-1). Lendületesen kezdtek a háromoroszlánosok, de aztán a végén szerencse is kellett a győzelmükhöz. Panama, míg bírta, tartotta magát a belgák ellen, de így is csak tisztes vereségre futotta erejükből. Ma megint nem várunk meglepetést, Kane-ék hendis sikerrel vehetik a soron következő akadályt.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz