Foci vb: Meg se érkezett a torna helyszínére, máris kirabolták a korábbi Arsenal-sztárt

Komoly összeget loptak el az oroszországi világbajnokságra érkező Nwankwo Kanutól, a nigériaiak korábbi futballsztárjától.
Budai László 2018. június 5., kedd 7:00
Komoly összeget loptak el az oroszországi világbajnokságra érkező Nwankwo Kanutól, a nigériaiak korábbi futballsztárjától.
Szerző: Budai László 2018. június 5., kedd 7:00

A 41 éves ex-játékos, Nwankwo Kanu Londonból repült Moszkva érintésével Kalinyingrádba, ahol hazája válogatottja első csoportmérkőzését vívja majd 16-án a horvátok ellen. Csakhogy amikor leszállt a balti kikötővárosban, észrevette, hogy poggyászából hiányzik 11 ezer dollár (3 millió forint).

A moszkvai rendőrség két csomagrakodó munkást őrizetbe vett, mivel vélhetően ők károsították meg Kanut az átszállásnál a seremetyevói légikikötőben.

Az olimpiai bajnok csatár 2012-ben, 86-szoros válogatottként vonult vissza. Klubszinten szerepelt az Ajaxban, az Internazionaléban, az Arsenalban, a West Bromwich Albionban és a Portsmouth-ban.
(mti)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
Édesapja elmondása szerint Olaszországba kerülhet a nyáron a Freiburg magyar válogatott támadója.
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz