Foci vb: Ezekkel a tippekkel még izgalmasabb lehet a spanyol-német csúcsrangadó*

Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet a világbajnokság vasárnapi játéknapjának legizgalmasabbnak ígérkező meccsére.
Csakfoci.hu 2022. november 27., vasárnap 10:34
Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet a világbajnokság vasárnapi játéknapjának legizgalmasabbnak ígérkező meccsére.
Szerző: Csakfoci.hu 2022. november 27., vasárnap 10:34

A vb vasárnapi programjából egyértelműen a Spanyolország - Németország összecsapás emelkedik ki. A négyszeres világbajnok németek a Japántól elszenvedett vereség után élet-halál harcot vívnak majd a Costa-Rica ellen hét gólt rúgó Spanyolország ellen.

Megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet erre a találkozóra.

A háromesélyes fogadásban az iksz nem tűnik rossz tippnek. Ismerve a németek küzdőszellemét, hiába nincsenek jó formában, egy döntetlent összekaparhatnak, amivel életben tarthatják továbbjutási esélyeiket, ráadásul ez a spanyoloknak sem lenne egy rossz eredmény. Aki bevállalja és bejön, 3,5-szeres pénzt nyerhet a TippmixPro-n.

Nehéz elképzelni, hogy 0-0-ra végezne egymással ez a két válogatott.  Vagyis mindkét csapat szerez gólt, ami 1,59-es oddsért fogadható a TippmixPro-n.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
PMFC
Vas Bence
A Pécs saját nevelésű, 17 éves középpályása, Vas Bence az idény végéig, kölcsönben Kozármislenyben folytatja pályafutását.
ETO FC Győr
Bacsa Patrik
A győriek közös megegyezéssel szerződést bontottak Bacsa Patrikkal, aki távozik Győrből.
Tovább az összes átigazoláshoz