Foci vb: Ezekkel a tippekkel még izgalmasabb lehet a spanyol-német csúcsrangadó*

Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet a világbajnokság vasárnapi játéknapjának legizgalmasabbnak ígérkező meccsére.
Csakfoci.hu 2022. november 27., vasárnap 10:34
Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet a világbajnokság vasárnapi játéknapjának legizgalmasabbnak ígérkező meccsére.
Szerző: Csakfoci.hu 2022. november 27., vasárnap 10:34

A vb vasárnapi programjából egyértelműen a Spanyolország - Németország összecsapás emelkedik ki. A négyszeres világbajnok németek a Japántól elszenvedett vereség után élet-halál harcot vívnak majd a Costa-Rica ellen hét gólt rúgó Spanyolország ellen.

Megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet erre a találkozóra.

A háromesélyes fogadásban az iksz nem tűnik rossz tippnek. Ismerve a németek küzdőszellemét, hiába nincsenek jó formában, egy döntetlent összekaparhatnak, amivel életben tarthatják továbbjutási esélyeiket, ráadásul ez a spanyoloknak sem lenne egy rossz eredmény. Aki bevállalja és bejön, 3,5-szeres pénzt nyerhet a TippmixPro-n.

Nehéz elképzelni, hogy 0-0-ra végezne egymással ez a két válogatott.  Vagyis mindkét csapat szerez gólt, ami 1,59-es oddsért fogadható a TippmixPro-n.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz