Foci vb: 11-es és 87 perc emberelőny kellett Japán győzelméhez - videó

Az oroszországi világbajnokság H csoportjának első mérkőzésén Japán 2-1-re legyőzte Kolumbiát. A japánok szinte a teljes mérkőzésen 10 ember ellen játszották.
Privacsek András 2018. június 19., kedd 15:53
Az oroszországi világbajnokság H csoportjának első mérkőzésén Japán 2-1-re legyőzte Kolumbiát. A japánok szinte a teljes mérkőzésen 10 ember ellen játszották.
Szerző: Privacsek András 2018. június 19., kedd 15:53

1. félidő:

Kolumbia számára rémálomszerűen kezdődött a mérkőzés. A 3. percben Ospina nagy védését követően a duplázásba Carlos Sanchez kézzel ért bele, amiért a játékvezető kiállította a védőt, Japán pedig 11-est kapott. A büntetőt Kagawa magabiztosan értékesítette. Nem sokkal később Falcao került helyzetbe, de 10 méteres lövését fogta a kapus. A 14. percben növelhette volna előnyét Japán, Inui azonban nagy helyzetben, 11 méterről mellé gurított, félórányi játék után pedig Osako helyezett fölé közelről. A 39. percben Kolumbia egyenlített: Quintero 22 méteres lapos szabadrúgása a bal sarokban kötött ki, a kapus már csak a gólvonal mögül tudta kiszedni.

2. félidő:

Japán aktívan kezdte a második játékrészt, Osako az 54. percben 4 méterről próbálkozott, Ospina nagyot védett, ahogy Inui tekerésénél is. Később beállt James és Bacca is a kolumbiaiaknál, de így sem javult fel a támadójátékuk.  A japának bátran játszottak és a 73. percben Osako közeli fejesével megnyerték a meccset.

Kolumbia - Japán 1-2 (Quintero 39., ill. Kagawa 6., Osako 73.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz