A mexikói kapitány Neymarról: “A futball szégyene”, a válasz: “Sokat dumáltatok” - áll a bál a foci vb-n

Juan Carlos Osorio keményen beszólt Neymarnak, aki nem maradt adósa a mexikóiaknak. Komoly nyilatkozatháború a brazil-mexikói után.
Budai László 2018. július 3., kedd 8:25
Juan Carlos Osorio keményen beszólt Neymarnak, aki nem maradt adósa a mexikóiaknak. Komoly nyilatkozatháború a brazil-mexikói után.
Szerző: Budai László 2018. július 3., kedd 8:25

Óriási indulatokat váltott ki a brazil-mexikói foci vb-nyolcaddöntő (2-0). Mexikó elsősorban a színészkedő Neymarra és az ezt engedő játékvezetőre dühös, míg a brazilok nem értik, mi volt a probléma a játékukkal.  

A mexikóiak szövetségi kapitánya, Juan Carlos Osorio keményen fogalmazott, amikor a brazil sztárról kérdezték.  

Ez a futball szégyene. Egyetlen játékos miatt vesztegettük az időt. A második félidőben elvesztettük a stílusunkat a bíró miatt. Ez egy nagyon rossz példa az egész világfutball számára

- utalt az edző arra a jelenetre, amikor Miguel Layun rálépett az oldalvonalon kívül Neymar lábára, mire az nagy fetrengésbe kezdett. A csatár persze másképp látta.    

- Nem volt szabályos, a labda már nem volt játékban, mi pedig a játéktéren kívülre kerültünk. A mexikóiak csak dumáltak, túl sokat is, így mehettek haza - zárta rövidre a játékos, akit szövetségi kapitánya, Tite is megvédett.  

- Neymar bűne, hogy cselezett az ellenfél térfelén? Én azt akarom, hogy ezt csinálja. Ha arra fordítjuk az energiánkat, hogy olyan dolgokkal foglalkozunk, aminek semmi köze a futballhoz, akkor elveszítjük a fókuszt. Neymar egy olyan srác, aki szeret játszani. Néha az emberek nem értik őt, de nagyon agilis és gyors - dicsérte edzője Neymart. 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
NB I
Iván Alex
Holland, belga és magyar élvonalbeli csapat is érdeklődik Iván Alex, a Spartak Trnava játékosa iránt, akinek nemrég járt le a szerződése a szlovák élvonalban szereplő gárdánál - számolt be a hírről a kisalfold.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz