Foci vb: Brazília lesz a világbajnok, Neymar a gólkirály - ezt várják a magyar fogadók

Izgalmas változtatásokkal készül a június 14-én, csütörtökön kezdődő nyári oroszországi világbajnokságra a Szerencsejáték Zrt. A fogadóiroda technikai újításokkal, különleges akciókkal és egy új játék bevezetésével is kedveskedik a focirajongóknak.
Csakfoci Admin 2018. június 12., kedd 17:34
Izgalmas változtatásokkal készül a június 14-én, csütörtökön kezdődő nyári oroszországi világbajnokságra a Szerencsejáték Zrt. A fogadóiroda technikai újításokkal, különleges akciókkal és egy új játék bevezetésével is kedveskedik a focirajongóknak.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. június 12., kedd 17:34

A közelgő világbajnokság előtt a hazai fogadóiroda kimutatása szerint a fogadók 33,67 százaléka Brazíliát (5,00-ás szorzó) tartja a végső győztes esélyesének, mellette a címvédő németeket (5,50) 32,60 százalék várja befutónak, valamint a harmadik legtöbb tipp a néhány éve vb- és Eb-t nyerő spanyolokra (7,00) érkezett 11,37 százalékban.

A fogadók a gólkirályi címre a brazil Neymart tartják a legesélyesebbnek, megelőzve az argentin Lionel Messit, a francia Antoine Griezmannt és a portugál Cristiano Ronaldót. A Szerencsejáték Zrt. a mérkőzések előtti fogadásokban is alaposan beújított, hiszen mostantól néhány új opcióra is lehet fogadni június 14-től, mint például:

  • A továbbjutás 11-es párban dől el?
  • Gólszám: páros vagy páratlan
  • Szöglet hendikep
  • Szögletszám: páros vagy páratlan
  • Hazai csapat szögleteinek száma (4 kimenetel)
  • Vendégcsapat szögleteinek száma (4 kimenetel)

Különleges újdonságnak számít majd az Edzők Ligája ingyenes, napi fantáziajáték is, amelynek arca Dárdai Pál lesz, aki az interneten hamarosan elérhető edzői "egypercesei" révén minden focirajongóval megosztja majd szakmai észrevételeit. A játék során bármelyik hazai futballrajongó kipróbálhatja magát világklasszis edzőként egy virtuális dimenzióban, a legjobbakat pedig honorálja a cég.

A játékban online játékosként bárki összeállíthat egy saját fantáziacsapatot valódi futballistákból. Az online játékosok a kiválasztottak valós teljesítménye alapján gyűjtenek fantáziapontokat, ami alapján egymással versenyeznek, és az elért pontokért különböző díjakban részesülnek.

Fogadd meg Te is a gólkirályod!

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz