Foci vb: A videóbíró segített Perunak, de pont nélkül maradtak a dánok ellen - videó

Dánia-Peru: Továbbra sincs meg Peru első gólja 36 év után a világbajnokságok történetében. A dánok a semmiből szerezték meg a vezetést és az egy góljuk is elég volt a győzelemhez. Kasper Schmeichel remekelt.
Csakfoci Admin 2018. június 16., szombat 19:54
Dánia-Peru: Továbbra sincs meg Peru első gólja 36 év után a világbajnokságok történetében. A dánok a semmiből szerezték meg a vezetést és az egy góljuk is elég volt a győzelemhez. Kasper Schmeichel remekelt.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. június 16., szombat 19:54

I. félidő

A kezdés után azonnal egymásnak rontott a két csapat. Az első komolyabb helyzetre három percig kellett várni, miután Poulsen lökte el Florest a tizenhatoson belül. A peruiak nem sokáig vitatkoztak az elmaradt ítéleten, akik jobbára távoli lövésekkel próbálták bevenni Schmeichel kapuját. Némi mezőnyjáték után a dánok átvették az irányítást, és csak a szögletek utáni fejesekkel kerültek gólhelyzetbe. A 44. percben Advíncula passzolt Cuevához, akinek a lábát Poulsen kihúzta. A bíró elsőre nem ítélt büntetőt, majd rövid videóbírózás után a büntetőpontra mutatott. A tizenegyest maga a sértett végezte el, ám Cueva méterekkel fölé lőtt, így továbbra sincs meg Peru gólja 36 év után a vb-n (0-0).

II. félidő

A második játékrészben ismételten a peruiak rohamoztak, de sorra hagyták ki a helyzeteiket. Az 59. percben szinte a semmiből megszerezte a vezetést Dánia. Három a három ellen vezették a labdát a dánok, majd Sisto ütempasszából Eriksen továbbította a labdát Yussuf Poulsen felé a labdát, aki a kapuba továbbította azt (0-1). Alig egy perccel a vezető gól megszerzése után a peruiak egyenlíthettek volna, de Schmeichel résen volt. A bekapott gól után az eltiltása után visszatérő Paolo Guerrero is beállt, és rögtön fejessel próbálkozott, de célt tévesztett. A hajrában a peruiak magasabb fokozatra kapcsolva mindent megtettek az egyenlítésért, ahogy Guerrero is, aki a 79. percben sarokkal próbálta bevenni Schmeichel kapuját, de pár centimétert tévedett, s így maradt az 1-0-s dán győzelem.

Peru-Dánia 0-1 (Poulsen Y. 59.)

Peru: Gallese – Advincula, A. Rodriguez, C. Ramos, Trauco – R. Tapia (Aquia 87.), Yotun – A. Carrillo, C. Cueva, E. Flores (Guerrero 62.) – Farfan (Ruidiaz 85.)

Dánia: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, Christensen (Jörgensen 81.), Stryger Larsen – Kvist (Schöne 36.), C. Eriksen, Delaney – Y. Poulsen, N. Jörgensen, Sisto (Braithwaite 67.)

Összefoglaló

Tippelj Te is! Továbbjut a C csoportból Peru?

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz