Fotó: mlsz.hu

Tovább tombol a fociláz Magyarországon: Az utolsó Eb-selejtezőt is telt ház előtt játssza a válogatott a Puskásban

Több mint 110 ezer jegyigénylés futott be, így nem sokáig lehetett belépőket vásárolni a Montenegró elleni Eb-selejtezőre.
Nyikes Zoltán 2023. november 3., péntek 13:57
Fotó: mlsz.hu
Több mint 110 ezer jegyigénylés futott be, így nem sokáig lehetett belépőket vásárolni a Montenegró elleni Eb-selejtezőre.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. november 3., péntek 13:57

Férfi A-válogatottunk november 19-én, 15.00-kor játssza utolsó Eb-selejtező mérkőzését, az ellenfél Montenegró válogatottja lesz a Puskás Arénában. A találkozóra pénteken 10 órakor kezdődött el a jegyárusítás a Szurkolói Klub (SZK) tagjai részére, és mivel a mérkőzésre érvényesek az idei tétmeccsekre szóló bérletek, ezért ahogyan az várható volt, rövid idő alatt elfogytak a maradék jegyek.

A Magyar Labdarúgó Szövetség 13 óra után be is jelentette, hogy alig több mint két és fél óra leforgása alatt minden jegy elfogyott a magyar válogatott záró Eb-selejtezőjére. Hozzátették, hogy a már értékesített bérleteken felül, több mint 110 ezer jegyigénylés futott be.

A montenegrói csapatot érintő UEFA-szankciót követően a Puskás Aréna vendégszektorainak jegyeit is értékesítette az MLSZ partnere a magyar érdeklődők számára.

Mint ismert, Marco Rossi csapata három nappal korábban Bulgáriában lép pályára, a két találkozón pedig egy pontot is elég gyűjteni ahhoz, hogy matematikailag is kijussunk az Európa-bajnokságra, de nem lesz könnyű dolgunk, hiszen rengeteg sérült van a csapatban.

Olvastad már?
Légiósok: Ez volt Gulácsi utolsó meccse a Leipzigben? - a magyar kapus esetleges távozása a téma a németeknél
A Leipzig kiesett abból a sorozatból, ahol a felépülését követően eddig megkapta a lehetőséget Gulácsi Péter, a németek szerint azonban a vezetőedző a bajnokikon és a BL-ben sem tervezi leváltani Blaswichot a kapuban. Ha a magyar játékos nem fogadja el a második számú kapus szerepét, könnyen lehet, hogy nyáron távozhat Lipcséből.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz