Furcsa: Szoboszlai parádés bombáján átnéztek az UEFA-nál - videó

Miközben Szoboszlai Dominik nagyszerű bolgárok elleni szabadrúgás-gólja szinte az egész világot bejárta, az UEFA hivatalos oldalán az Eb-selejtezőkör legszebb négy találata közé sem tudott bekerülni .
Csakfoci.hu 2023. március 30., csütörtök 14:38
Miközben Szoboszlai Dominik nagyszerű bolgárok elleni szabadrúgás-gólja szinte az egész világot bejárta, az UEFA hivatalos oldalán az Eb-selejtezőkör legszebb négy találata közé sem tudott bekerülni .
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 30., csütörtök 14:38

Az UEFA ezúttal is hivatalos oldalán szavaztatja meg az olvasókat, négy találatot jelölve a heti Eb-selejtezőkör legszebb góljának címére.

És miközben az angol Bukayo Saka (Ukrajna ellen), a román Andrei Burcă (Fehéroroszország ellen), a kazah Askhat Tagybergen (a dánok ellen) és a belorusz Vladislav Morozov (Románia ellen) valóban szép gólt szerzett, furcsa, hogy Szoboszlai Dominik tényleg extrának mondható szabadrúgása nem tudott bekerülni a jelöltek közé, így szavazni sem lehet rá.

Ami azért is érdekes, mert egy másik platformon még "magyar mágiáról" írtak a gyönyörű találat kapcsán...

Olvastad már?
Eb-selejtezők: Szoboszlai brutális statisztikákkal került az álomcsapatba - egy másik magyar származású játékos is berobbant
A magyar válogatottból Szoboszlai Dominik, a svédből pedig a magyar származású Viktor Gyökeres kapott helyett a Sofascore legjobb tizenegyében az Európa-bajnoki-selejtezők után.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Haladás
Három játékos távozott
A kialakult nehéz helyzetre való tekintettel a Haladás azonnali hatállyal felbontotta Pálfi Donát, Vanja Zvekanov és Mohos Barnabás szerződését, akik így a szezon utolsó mérkőzésén sem lépnek pályára.
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Tovább az összes átigazoláshoz