Eb-selejtezők: Kevesebben lesznek a horvát-szlovákon, mint az NB I-es újonc meccsén

Magyarország csoportellenfelei telt ház előtt játszanak, de még így sem lesznek annyian a stadionban, mint a Vidi-Fradin, a Fradi-Újpesten, vagy akár a ZTE-Fradin.
Csakfoci Admin 2019. november 1., péntek 18:19
Magyarország csoportellenfelei telt ház előtt játszanak, de még így sem lesznek annyian a stadionban, mint a Vidi-Fradin, a Fradi-Újpesten, vagy akár a ZTE-Fradin.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 1., péntek 18:19

Rekordidő alatt elfogyott az összes jegy a sorsdöntő Horvátország-Szlovákia Eb-selejtező mérkőzésre - jelezte a Horvát Labdarúgó Szövetség hivatalos Twitter-csatornáján alig két és fél órával a jegyárusítás megnyitását követően.

A képet ugyanakkor árnyalja a tény, hogy a meccset - egyes szurkolói csoportok tiltakozása ellenére - a válogatott által bő egy éve nem használt rijekai Rujevica stadionban fogják megrendezni, melynek befogadóképessége 8279 - ennél nemcsak az új Puskás Aréna, de a Fradi, a Vidi, a Loki, a DVTK, a ZTE, a Haladás és a Nyíregyháza otthona is nagyobb.

Viszonyításképpen érdemes megemlíteni, hogy a múlt hétvégi Fehérvár-Ferencváros találkozót 12 192 néző kísérte a helyszínen, míg az egy héttel korábbi Ferencváros-Újpestre 18 759-en voltak kíváncsiak, de még a szeptemberi ZTE-Ferencvárosra is kilátogattak 10 566-an a magyarfutball.hu adatai szerint.

A mérkőzés egyébként jelentéktelennek aligha nevezhető: a világbajnoki ezüstérmes horvátok utolsó meccsüket játsszák a Magyarországot is magába foglaló E jelű csoportban, vereség esetén pedig akár le is maradhatnak az Eb-ről.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz