Eb-selejtezők: Kevesebben lesznek a horvát-szlovákon, mint az NB I-es újonc meccsén

Magyarország csoportellenfelei telt ház előtt játszanak, de még így sem lesznek annyian a stadionban, mint a Vidi-Fradin, a Fradi-Újpesten, vagy akár a ZTE-Fradin.
Csakfoci Admin 2019. november 1., péntek 18:19
Magyarország csoportellenfelei telt ház előtt játszanak, de még így sem lesznek annyian a stadionban, mint a Vidi-Fradin, a Fradi-Újpesten, vagy akár a ZTE-Fradin.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 1., péntek 18:19

Rekordidő alatt elfogyott az összes jegy a sorsdöntő Horvátország-Szlovákia Eb-selejtező mérkőzésre - jelezte a Horvát Labdarúgó Szövetség hivatalos Twitter-csatornáján alig két és fél órával a jegyárusítás megnyitását követően.

A képet ugyanakkor árnyalja a tény, hogy a meccset - egyes szurkolói csoportok tiltakozása ellenére - a válogatott által bő egy éve nem használt rijekai Rujevica stadionban fogják megrendezni, melynek befogadóképessége 8279 - ennél nemcsak az új Puskás Aréna, de a Fradi, a Vidi, a Loki, a DVTK, a ZTE, a Haladás és a Nyíregyháza otthona is nagyobb.

Viszonyításképpen érdemes megemlíteni, hogy a múlt hétvégi Fehérvár-Ferencváros találkozót 12 192 néző kísérte a helyszínen, míg az egy héttel korábbi Ferencváros-Újpestre 18 759-en voltak kíváncsiak, de még a szeptemberi ZTE-Ferencvárosra is kilátogattak 10 566-an a magyarfutball.hu adatai szerint.

A mérkőzés egyébként jelentéktelennek aligha nevezhető: a világbajnoki ezüstérmes horvátok utolsó meccsüket játsszák a Magyarországot is magába foglaló E jelű csoportban, vereség esetén pedig akár le is maradhatnak az Eb-ről.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újra csapatot kapott
Ricardo Moniz
A Fradi és a Zete korábbi edzőjének, Ricardo Moniznak kell megmentenie a Zürich idei szezonját.
Fradi
Henry Wingo
A Csakfoci úgy tudja, hogy Henry Wingo nyártól jó eséllyel az MLS-ben szereplő Austin FC-ben folytathatja pályafutását.
BVSC
Lemondott a vezetőedző
Az NB II-es BVSC-Zuglót irányító Szekeres Tamás hétfőn lemondott vezetőedzői tisztségéről. A szakember november végén vette át az együttest, amely jelenleg a másodosztály 15. helyén áll. (hunfoci.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz