Eb-selejtezők: Elbukhatnak a románok, ünnepelhetnek a finnek - itt a pénteki program

A végletekig kiélezett D-csoportban három válogatott pályázik két helyre, míg a már biztos kijutó olaszok után a finnek is Eb-résztvevők lehetnek egy kötelező győzelem esetén.
Nyikes Zoltán 2019. november 15., péntek 15:36
A végletekig kiélezett D-csoportban három válogatott pályázik két helyre, míg a már biztos kijutó olaszok után a finnek is Eb-résztvevők lehetnek egy kötelező győzelem esetén.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 15., péntek 15:36

A D csoportban három válogatott pályázik két helyre, a legjobb helyzetben Svájc van, amely még Georgia ellen otthon és Gibraltár vendégeként joggal számíthat összesen hat pontra, míg a második helyről hétfőn Dublinban dönt majd Írország és Dánia. Ott utóbbinak várhatóan a döntetlen is elég lesz, mivel pénteken hazai pályán fogadja Gibraltárt és előzi majd meg pontszámban az íreket.

Az F csoportból Spanyolország már Eb-résztvevőnek mondhatja magát, itt pénteken Románia-Svédország rangadót játszanak, és amennyiben Bukarestben vendégsiker születik, akkor kiegyenesedik a továbbjutást illető kérdőjel. Ugyanakkor a svédeknek román győzelem esetén sem kell még lemondaniuk az Eb-szereplésről, ugyanis a hétfői játéknapon a Feröer-szigetek csapatát fogadják, miközben riválisuk Spanyolországba látogat.

A J csoportból Olaszország mellett Finnország lehet a másik befutó, ehhez mindössze arra van szükség, hogy saját közönsége előtt legyőzze Liechtensteint.

Eb-selejtező, a pénteki program

D csoport:

Svájc-Georgia, St. Gallen 20.45
Dánia-Gibraltár, Koppenhága 20.45

F csoport:

Norvégia - Feröer-szigetek, Oslo 18.00
Spanyolország-Málta, Cadiz 20.45
Románia-Svédország, Bukarest 20.45

J csoport:

Finnország-Liechtenstein, Helsinki 18.00
Örményország-Görögország, Jereván 18.00
Bosznia-Hercegovina - Olaszország, Zenica 20.45

(MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz