Fotó: www.metro.co.uk

Balhé az angol válogatottnál - kitették a keretből az egyik legjobb játékost

Raheem Sterling "nem megfelelő viselkedése" miatt biztosan nem lép pályára az angol labdarúgó-válogatott Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén.
Nyikes Zoltán 2019. november 12., kedd 11:29
Fotó: www.metro.co.uk
Raheem Sterling "nem megfelelő viselkedése" miatt biztosan nem lép pályára az angol labdarúgó-válogatott Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 12., kedd 11:29

Az angol szövetség (FA) hétfő éjszakai közleménye úgy fogalmaz, a Manchester City támadója "megzavarta" a csapat rendjét az edzőtáborban, ezért nem kap szerepet csütörtökön.

A Daily Mail című bulvárlap szerint Sterling a hétfői gyakorláson szóváltásba keveredett a Liverpool védőjével, Joe Gomezzel. A két bajnokesélyes csapat vasárnap vívott fontos rangadót egymással a Premier League-ben, a BL-címvédő liverpooliak 3-1-re nyertek.

A lap beszámolója szerint Sterling "megpróbálta nyakon ragadni Gomezt" az étkezőben alig pár pillanattal azután, hogy megérkezett oda. A két játékos a bajnokin is összeakaszkodott egymással.

"Úgy határoztunk, Raheem nem lesz tagja a csapatnak Montenegró ellen. Az egyik legnagyobb erősségünk, hogy a válogatottban félre tudjuk tenni a klubérdekeket, sajnos ezúttal a vasárnapi találkozó után még nem csillapodtak le eléggé a kedélyek" - fogalmazott a közleményben Gareth Southgate szövetségi kapitány.

A szakember hozzátette, Sterling, aki nyolc gólt szerzett az Eb-selejtezőben, a kerettel készül továbbra is, és nem zárja ki, hogy vasárnap Koszovóban pályára lép. A vb-negyedik angolok jelenleg vezetik a selejtező A csoportját, és ha csütörtökön pontot szereznek, biztosítják helyüket a kontinenstornán - írja az MTI.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz