Nagyon bízik a Liverpool fiataljában az Eb-riválisunk kapitánya: "Vannak olyan tulajdonságai, amelyek jelenleg nincsenek meg a csapatban"

December óra nem lépett pályára Ben Doak, de a skót szövetségi kapitány így is bízik a fiatal támadóban az Eb előtt.
Csakfoci.hu 2024. május 24., péntek 19:32
December óra nem lépett pályára Ben Doak, de a skót szövetségi kapitány így is bízik a fiatal támadóban az Eb előtt.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 24., péntek 19:32

Ugyan december óta nem lépett pályára a skótok fiatal támadója, Ben Doak, de Steve Clarke szövetségi kapitány bízik abban, hogy a 18 éves játékos hozzájárulhat a csapat nyári Eb-meneteléséhez. Doak a szezon végén látogathatta újra a Liverpool edzéseit, miután több mint négy hónapig nem játszott a decemberben elszenvedett súlyos térdsérülése miatt.

Ennek ellenére a csatár bekerült a skótok 28 fős bő keretébe a nyári tornára, amelyből Clarke-nak két nevet még ki kell húznia a június 14-i, Németország elleni nyitómeccs előtt. A 18 éves játékos egyike az öt csatárnak a csapatban, és annak ellenére, hogy hosszú sérüléssel bajlódott, és még nincs felnőtt válogatottsága, Clarke utalt arra, hogy Doak bekerülhet a keretbe.

- Ben fitt, és újra a klubjával edz - mondta Clarke a Gibraltár és Finnország elleni felkészülési mérkőzések előtt. - Beszélni fogunk a klubjával, jelenleg is tartjuk velük a kapcsolatot. Az első felkészülési mérkőzés egy kicsit túl korán jön neki, de talán a második meccsen kaphat néhány percet, ha úgy döntök. Ben az a fiatal, akin megakad a szemem, ha őszinte akarok lenni. Vannak olyan tulajdonságai, amelyek jelenleg nincsenek meg a csapatban: a tempója lenne az egyik ilyen. Ha látod Ben Doakot játszani, megragadja a figyelmedet, de még sokat kell tanulnia, mint minden fiatal srácnak. Ben remélhetőleg a jövőben nagy játékos lesz a számunkra, és talán a nyáron ő is hozzá tud tenni egy kicsit a tornánkhoz.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz