Még el sem kezdődött, de már megvolt a foci-Eb első szurkolói balhéja - fotó, videó

A szerb válogatott edzésén tört ki kisebb balhé, előbb az augsburgi stadion mellett, majd a lelátón, illetve a pályán.
Csakfoci.hu 2024. június 13., csütörtök 10:22
A szerb válogatott edzésén tört ki kisebb balhé, előbb az augsburgi stadion mellett, majd a lelátón, illetve a pályán.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 13., csütörtök 10:22

Igencsak eseménydús nyilvános edzést tartott szerdán Szerbia válogatottja, alig pár nappal az Európa-bajnokság rajtja előtt az augsburgi Rosenaustadionban.

A problémák már a tréning előtt megkezdődtek, amikor a beszámolók szerint több mint 5 ezer szurkoló akart bejutni a stadionba, de a szervezők csak egy 3 ezres lelátót nyitottak meg, ahová a 2500 iskolás mellé alig 500 drukkert engedtek be. A többiek viszont kint rekedtek a háromnegyed részben üres aréna bejáratánál.

Az edzésen aztán akkor szabadultak el az indulatok, amikor amikor egy fiatal szurkoló berohant a pályára, hogy közös fotót készítsen a Juventus sztárjával, Dusan Vlahoviccsal, aki ebbe belement, majd lekísérte a rajongót a gyepszőnyegről.

Itt azonban kissé félrementek a dolgok: amikor a rendőrök "átvették" a pálya szélén fiatal szurkolót, a lelátóról pfújolás fogadta őket, majd hirtelen egy meggyújtott pirotechnikai eszköz repült feléjük. Az egyenruhások megpróbálták megtalálni a tettest, de állítólag nem jártak sikerrel.

Ezt követően a rendőröknek több nézővel is incidensük akadt, amikor többen bemásztak a játékteret körbevevő futópályára.

Sérültekről és őrizetbe vett drukkerekről egyelőre nem érkezett jelentés.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz