Eb 2024: "Ki más?" - Bellingham rendhagyó gólöröme a téma Angliában

Kiszúrták, mint kiabált Jude Bellingham, miután lélegzetelállító lövéssel mentette meg Angliát a szégyentől az Európa-bajnokságon.
Csakfoci.hu 2024. június 30., vasárnap 21:33
Kiszúrták, mint kiabált Jude Bellingham, miután lélegzetelállító lövéssel mentette meg Angliát a szégyentől az Európa-bajnokságon.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 30., vasárnap 21:33

Mint arról beszámoltunk, Jude Bellingham csodagóljával és Harry Kane fejesével fordított Anglia a szlovákok ellen és hosszabbítás után jutott az Európa-bajnokság legjobb 8 csapata közé, ahol Svájc lesz majd az ellenfele.

A Háromoroszlánosok a kiesés szélén álltak, a 95. percben még Szlovákia tűnt a befutónak, amikor egy jobb oldali bedobás után Guéhi csúsztatta meg a labdát, Bellingham pedig 8 méterről, zseniális ollózós mozdulattal küldte a kapuba a labdát. Anglia ezzel mentette hosszabbításra a találkozót, majd Kane gyors góljával meg is nyerte a nyolcaddöntőt.

Egy nappal azután, hogy Bellingham 21 éves lett, stílusosan ünnepelte születésnapi hétvégéjét, és egyenlítő gólja az ITV kamerái követték a Real Madrid középpályását a gelsenkircheni Veltins Arénában. Az Aranylabdára is esélyesnek tartott játékos a gólja után egyértelműen azt mondta:

Ki más? (Who else?)

- Tudom, hogy mit tudok nyújtani ezekben a pillanatokban, függetlenül attól, hogy mit mondanak az emberek - mondta a mérkőzés után az ITV-nek. - Idén már megcsináltam a Real Madridban, és korábban Anglia színeiben is. Most pedig csak örülök, hogy segíthettem a csapatnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás. (NSO)
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz