Döntöttek az olasz kapitány sorsáról a korai Eb-kiesés után - hivatalos

Luciano Spalletti marad az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, annak ellenére, hogy csapata címvédőként már a nyolcaddöntőben kiesett Svájccal szemben a Németországban zajló Európa-bajnokságon.
Csakfoci.hu 2024. június 30., vasárnap 17:03
Luciano Spalletti marad az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, annak ellenére, hogy csapata címvédőként már a nyolcaddöntőben kiesett Svájccal szemben a Németországban zajló Európa-bajnokságon.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 30., vasárnap 17:03

Tegnap este beszéltem Spallettivel. Nincs értelme megszakítani egy több évre tervezett, és csak nyolc hónapja zajló projektet

- jelentette ki Gabriele Gravina, az olasz szövetség elnöke. Hangsúlyozta, a szombati 2-0-s vereség és a kiesés ellenére továbbra is bízik Spallettiben.

- Hatvan nap múlva vissza kell térnünk a pályára, és nincs értelme azt gondolni, hogy ha változtatunk a szakmai stábon, akkor két hónap múlva megjelenik nálunk egy Mbappé - tette hozzá az elnök.

Luciano Spalletti kijelentette: elfogadja a sajtó heves kritikáját, de hozzátette, hogy készen áll a folytatásra.

Sok dolgot kell még bizonyítanunk, de teljes elkötelezettséggel várom a folytatást. Tegnap tettünk egy nagy lépést hátrafelé, ami elfogadhatatlan, de azt hiszem, tudom, mire van szükség a jövőben

- magyarázta a tréner.

Olvastad már?
Eb 2024: Szoboszlainál drágább játékos még nem esett ki a tornáról - itt van a csoportkör furcsa "álomcsapata"
Szoboszlai Dominik holtversenyben a legértékesebb játékosok között van abban a mezőnyben, akik a csoportkör után búcsúztak az Eb-től.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás. (NSO)
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz