A magyar válogatott Eb-ellenfelénél attól félnek, hogy nem élik túl a csoportunkat sem

Már csak alig több mint két hét van hátra az Eb-rajtig, és a magyar válogatott egyik csoportriválisánál megkérdezték a szurkolókat, meddig juthat a csapatuk a tornán...
Csakfoci.hu 2024. május 31., péntek 20:35
Már csak alig több mint két hét van hátra az Eb-rajtig, és a magyar válogatott egyik csoportriválisánál megkérdezték a szurkolókat, meddig juthat a csapatuk a tornán...
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 31., péntek 20:35

Svájc az egyik tagja az egész Eb egyik legkiegyenlítettebb csoportjának, az A-jelű négyesnek, amelyben a magyar válogatott (valamint a házigazda Németország, illetve Skócia) is található.

Az alpesi ország legolvasottabb lapja, a Blick  készített felmérést arról, mit várnak a drukkerek a "Natinak" becézett nemzeti csapattól, és meglehetősen vegyes, de inkább borúlátó az összkép.

Több mint 25 ezer voks után a szavazók többsége (53 százalék) úgy látja, a svájci válogatott nem éli túl a csoportkört, 24 százalék a nyolcaddöntőnél látja csapata Eb-útjának végét, míg 12 százalék szerint a negyeddöntőig eljuthatnak.

Az igazán optimsiták nem sokan vannak: 4 százalék véli úgy, hogy a "Nati" ott lesz a legjobb négy között, 2 százalék pedig a döntőbe várja a kedvenceket. Ennél is merészebb 6 százalék, amely szerint megnyerheti az Európa-bajnokságot is.

Meddig jut a svájci válogatott az Európa-bajnokságon?

Kiesik a csoportkörben - 53%

A 16 között búcsúzik - 24%

Negyeddöntő - 12%

Elődöntő - 4%

Döntő - 2%

Európa-bajnok lesz - 6%

(Forrás: blick.ch)

Olvastad már?
A magyar válogatott első Eb-riválisa öt játékost máris kitett a keretből
Murat Yakin, Svájc szövetségi kapitánya öt játékossal szűkítette az Európa-bajnoki keretét.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz