Foci Eb: Ronaldo és Lukaku is gólt lőhet a nap meccsén – ezekkel a tippekkel szakíthatsz nagyot*

Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet az Európa-bajnokság vasárnapi játéknapjának legizgalmasabbnak ígérkező meccsére.
Privacsek András 2021. június 27., vasárnap 10:52
Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet az Európa-bajnokság vasárnapi játéknapjának legizgalmasabbnak ígérkező meccsére.
Szerző: Privacsek András 2021. június 27., vasárnap 10:52

Az egyik legérdekfeszítőbb nyolcaddöntőnek ígérkezik a hibátlan csoportkört produkáló belgák és a címvédő portugálok csatája.

A legutóbbi három meccsén mindkét válogatott 7-7 gólt szerzett, de amíg a portugálok kapuját hat alkalommal is bevették, a belgák csak egyszer kapituláltak.

Mindkét válogatottnak van egy bombaformában lévő játékosa: Ronaldo ötször, Lukaku eddig háromszor volt eredményes.

Ilyen előzmények után ismét megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet erre a találkozóra.

A belgák győzelmére 2,35-ös oddsal lehet fogadni, míg a portugálok sikere 3,3-szoros pénzt ér.

Ronaldo a franciák elleni duplájával már 109 gólos a válogatottban, amivel beérte Ali Daeit az örökranglista élén. Nem lepődne meg senki, ha tovább folyatná a góltermelést. Ha ez összejön, 2,5-szörös pénzt lehet nyerni a TippmixPro-n.

Amennyiben a belga óriás, Lukaku eredményes lesz, úgy erre az opcióra 2.3-as oddsot kínál a TippmixPro.

Mivel mindkét csapat gólzáporos mérkőzéseket játszik, nem lenne meglepetés, ha 2,5-nél több gól esne, ebben az esetben 1,95-szeres összeget lehet bezsebelni.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)
 


Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz