Eb 2020: Haaland, Ibrahimovic, Sergio Ramos - brutális csapatba került Szoboszlai a L'Equipe-nél

A magyar válogatott középpályás, Szoboszlai Dominik is bekerült az Eb-ről lemaradók álomcsapatába a francia L'Equipe-nél.
Nyikes Zoltán 2021. június 7., hétfő 19:47
A magyar válogatott középpályás, Szoboszlai Dominik is bekerült az Eb-ről lemaradók álomcsapatába a francia L'Equipe-nél.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. június 7., hétfő 19:47

A tekintélyes francia sportlap, a L'Equipe összeállította a héten kezdődő Európa-bajnokságról hiányzó sztárok álomcsapatát. A tizenegy labdarúgó közé nemcsak azok a labdarúgók kerültek be, akik sérülés vagy egyéb indok miatt kimaradtak a hazájuk 26-os keretéből, hanem azok is, akik hazája nem tudta kvalifikálta magát a kontinenstornára.

A hiányzók álomcsapatának minden csapatrésze bivalyerős lett, a klasszisok közé pedig bekerült a sérülés miatt a tornáról lemaradó Szoboszlai Dominik is. A magyar válogatott középpályás ebben a speciális tizenegyben ismét összeállt korábbi csapattársával, Erling Haalanddal, akinek Zlatan Ibrahimovic a csatártársa, míg a védelemben többek között Sergio Ramos és Virgil Van Dijk is megtalálható.

Íme a L'Equipe tizenegye


Fotó: lequipe.fr
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Újpest
Csoboth Kevin
A spanyol Celta Vigo ügyeiben jártas újságíró, Claudiura González információi szerint az élvonalbeli gárda jó úton jár az újpesti Csoboth Kevin szerződtetése felé. 
Tovább az összes átigazoláshoz