Fotó: twitter.com/EURO2020

Foci Eb: “Ha ezt tudtam volna!” – ez a két tipp aranyat ért az angol-németen*

Megvizsgáltuk a TippmixPro oldalán, hogy melyik opciók eltalálásával lehetett nagy pénzt nyerni a keddi játéknap slágermeccsén.
Nyikes Zoltán 2021. június 30., szerda 14:33
Fotó: twitter.com/EURO2020
Megvizsgáltuk a TippmixPro oldalán, hogy melyik opciók eltalálásával lehetett nagy pénzt nyerni a keddi játéknap slágermeccsén.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. június 30., szerda 14:33

“Ha ezt tudtam volna!” – ez a mondat gyakran kicsúszik a sportfogadók szájából egy-egy mérkőzést követően, amikor rácsodálkoznak arra, milyen nagy oddsot foghattak volna egy-egy meglepetésszerű opció megfogadásával.

Ebben a cikkünkben mi is összeszedtünk néhány olyan szorzót a TippmixPro segítségével az egyik keddi nyolcaddöntő, az Anglia-Németország után, amik bizony nagyon szép summát hoztak a konyhára a szerencsésebbeknek.

Ha például valaki számított arra, hogy az első játékrészben után döntetlen lesz az állás, de végül Anglia nyeri meg a mérkőzést rendes játékidőben, akkor 5.25-ös oddsot foghatott.

Mondani sem kell, hogy akinek a góltotós megérzései a felszínre törtek és megtippelte a 2-0-s végeredményt, az nagyon jól járt, hiszen 11-szeres szorzóval vehette fel a nyereményét.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)


Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Novothny aláírt
Marad a Ruch Chorzów játékosa a magyar csatár, aki azonban jövőre már nem az élvonalban, hanem a másodosztályban játszik a csapattal.
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Tovább az összes átigazoláshoz