Fotó: www.skysports.com

Eb 2020: Elképzelhető, hogy csak egy helyszínen rendezik meg a tornát - az UEFA-elnök a tervekről beszélt

A koronavírus-járvány miatt egyelőre korai lenne megjósolni, hogy lehetnek-e nézők a jövő évi kontinenstornán, és az is kérdéses, hogy hány helyszínen rendezik meg az Eb-t.
Nyikes Zoltán 2020. október 16., péntek 12:47
Fotó: www.skysports.com
A koronavírus-járvány miatt egyelőre korai lenne megjósolni, hogy lehetnek-e nézők a jövő évi kontinenstornán, és az is kérdéses, hogy hány helyszínen rendezik meg az Eb-t.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. október 16., péntek 12:47

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke bízik benne, hogy a korábbi terveknek megfelelően 12 országban tudják lebonyolítani jövőre a kontinensviadalt, de az is elképzelhető, hogy csökkentik a helyszínek számát. A jelenlegi állás szerint az egyik házigazda Budapest.

Aleksander Ceferin elmondta, természetesen az eredeti terveket szeretnék végrehajtani,

de ha ez nem sikerül, akkor "tizenegy, nyolc, öt, vagy csak egyetlen országban" rendezik meg az eseményt.

A Movistar+ televíziónak adott interjúban a szlovén sportvezető úgy fogalmazott, a koronavírus-járvány miatt egyelőre korai lenne megjósolni, hogy az Eb mérkőzésein nézők előtt vagy zárt kapuk mögött futballoznak majd a csapatok, s ha szurkolók előtt, akkor lehetséges lesz-e a telt ház.

Ceferin a Bajnokok Ligájával kapcsolatban megjegyezte, hogy pozitív visszajelzéseket kaptak a lisszaboni nyolcas döntőről, és neki is tetszik egy esetleges négyes döntő bevezetésének ötlete. Hozzátette: ennek a lehetőségét érdemes lesz megfontolni, de alkalmazni legkorábban csak a 2024/25-ös idénytől lehetne. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz