A foci hazatér! - Megjelent a FUTBALL-EB 2021 Magazin

Már országosan kapható a FUTBALL-EB 2021 magazin, amely a nyári labdarúgó Európa-bajnokság csapatait, köztük a magyar válogatottat is részletesen mutatja be, és még egy dedikált válogatott mezt is nyerhetsz vele.
Nyikes Zoltán 2021. május 5., szerda 14:47
Már országosan kapható a FUTBALL-EB 2021 magazin, amely a nyári labdarúgó Európa-bajnokság csapatait, köztük a magyar válogatottat is részletesen mutatja be, és még egy dedikált válogatott mezt is nyerhetsz vele.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. május 5., szerda 14:47

Mint ismert, az Izland elleni drámai "pótselejtezőn" a magyar válogatott kiharcolta az Eb-re jutást, ami azt jelenti, 2016 után újra ott lehetünk az aktuális kontinenstornán. A tornát a pandémia miatt tavaly elhalasztották, de idén júniusban megrendezik Európa különböző városaiban, és habár néhány helyen lemondtak a rendezés jogáról (Bilbao, Dublin), máshol pedig csökkentett kapacitással engedik be a nézőket, most úgy tűnik, hogy Budapesten, a Puskás Ferenc stadionban telt ház fogadhatja majd a magyar válogatottat.

Fókuszban a magyar válogatott: exkluzív interjúk és ellenfélbemutató

A népszerű sportkiadványokat publikáló G-ADAM Kiadó (Michael Jordan-, Kobe Bryant-életrajz, Futball-EB 2016 album, a frissen megjelent Maradona-könyv) ezúttal is egy színvonalas magazinba sűrítette bele a közelgő labdarúgó Európa-bajnokság tudnivalóit. A kiadvány – amelynek középpontjában természetesen a magyar válogatott áll – 68 színes oldalon, több mint 100 exkluzív képpel hozza közelebb az érdeklődőkhöz az Eb csapatait és játékosait. Válogatottunk részletes bemutatása és elemzése mellett interjút olvashatunk a magyar nemzeti tizenegy két kulcsemberével, Szalai Ádámmal és Gulácsi Péterrel, Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitányának filozófiáját és stratégiáját pedig két teljes oldalon boncolgatja a lap. Terjedelmes részt kaptak a csoportellenfeleink is, akiknél keményebbet nehéz lett volna elképzelni: az Európa-bajnoki címvédő Portugália, az aktuális világbajnok Franciaország, valamint a minden nagy torna előtt esélyesnek számító Németország. (Előbbi kettővel Budapesten, míg a németekkel Münchenben játszunk.)

A magazin második felében az Európa-bajnokság további csapatairól olvashatunk részletesen, Angliától Olaszországon át egészen Észak-Macedóniáig, sőt a kiemelt együttesek várható 23-as keretét is megismerhetjük. A válogatottak erősségét szakértők elemzik és osztályozzák.

Eb-menetrend, poszter és nyereményjáték

A magazin nem csak informatív tartalmat kínál a focirajongóknak: a kiadvány közepén egy kitölthető, falra ragasztható Eb-menetrend található, amelynek a túloldalán egy nagyméretű magyar válogatott poszter látható.

És a ráadás: az Eb-magazinnal minden vásárló részt vehet egy nyereményjátékban is, ahol összesen 100 000 forint értékben lehet sportkönyves ajándékcsomagot nyerni a sportkonyvek.hu online könyvesbolt jóvoltából, vagy főnyereményként elvihető a magyar válogatott dedikált focimeze!

A lap már megvásárolható országosan az újságárusoknál, a benzinkutaknál és az élelmiszerboltokban vagy közvetlenül megrendelhető a www.sportkonyvek.hu oldalon keresztül.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz