Négyszer annyian nézték a BL-t a tévében, mint az NB I-et

486 ezer tévénéző követte a Bayern - Real BL negyeddöntőt az MTVA közleménye szerint.
Mokány Lajos 2017. április 13., csütörtök 15:34
486 ezer tévénéző követte a Bayern - Real BL negyeddöntőt az MTVA közleménye szerint.
Szerző: Mokány Lajos 2017. április 13., csütörtök 15:34

A Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája negyeddöntő labdarúgó-mérkőzés volt a szerdai nap legnézettebb műsorszáma a köztévé műsorán: 486 ezer néző látta az összecsapást. A nézettségi lista második helyén a népszerű Végtelen szerelem című török filmsorozat végzett 333 ezer nézővel. A szerda harmadik legnézettebb műsora a Maradj talpon! műveltségi vetélkedő lett 296 ezer nézővel.

Az esti BL negyeddöntő előtt az OTP Bank Ligában a Gyirmót FC Győr a Videotont fogadta, erre 72 ezer tévénéző volt kíváncsi, a BL eseményeinek összefoglalóját a negyeddöntő után 85 ezer néző követte.

Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közzé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz