Elképesztő rangadó! Négy tizenegyes, két piros lap - Ferenczi lett a hős a Vasas-Fradin

Ennél fordulatosabban aliha alakulhatott volna az NB I rangadója. 
Budai László 2016. november 19., szombat 18:54
Ennél fordulatosabban aliha alakulhatott volna az NB I rangadója. 
Szerző: Budai László 2016. november 19., szombat 18:54

Aktívan kezdődött a Vasas-Fradi rangadó a Bozsik-stadionban. Ryu gyorsan elvégzett szabadrúgása után Marco Djuricin már a 8. percben vezetést szerzett a zöld-fehérnek. Az angyalföldiek hamar egyenlíthettek volna, a 15. percben ugyanis Lovrencsics szabálytalankodott Remilivel, amiért tizenegyes járt. A büntetőt Ádám lőtte a jobb sarok felé, Dibusz azonban bravúrral védeni tudott.

Az izgalmak a második játékrészre is megmaradtak, főként azok után, hogy Kassai Viktor az 50. percben kiállította Cristian Ramírezt. A Vasas ment előre, és ugyanaz történt vele, mint korábban: Lovrencsics szabálytalankodott Remilivel, az angyalföldiek tizenegyest kaptak, ezt azonban Dibusz Dénes óriási védéssel megfogta – ezúttal Saglik hibázott.

A hajrára Ferenczi István is pályára lépett a Vasasban, és végül ő kellett az egyenlítéshez. Kassai Viktor ugyanis Dibusz kijövetele után újabb büntetőt ítélt a Vasasnak, ezt pedig a rutinos csatár már értékesítette (1-1). A tizenegyes előtt pedig a játékvezető még kiállította Saglikot.

A végén jött a slusszpoén: a Fradi is kapott egy büntetőt, amelyet Gera értékesített (1-2). Ám ez még semmi, az utolsó pillanatban ugyanis Ferenczi fejesével újra egyenlített a Vasas.

Elképesztő végjáték után 2-2 lett a rangadó.

Vasas-FTC 2-2 (Ferenczi 88., 93., ill. Djuricin 9., Gera 92.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz