Fotó: www.balmazfoci.hu

NB II: Másodfokon sem kapott licencet a tavalyi NB I-es kieső – jogi eljárást indít az MLSZ

Péntek délután a másodfokon eljáró Fellebviteli Licencadó Bizottság helybenhagyta a Magyar Labdarúgó Szövetség elsőfokú döntését a másodosztályú klubbal kapcsolatban.
Nyikes Zoltán 2019. augusztus 9., péntek 15:41
Fotó: www.balmazfoci.hu
Péntek délután a másodfokon eljáró Fellebviteli Licencadó Bizottság helybenhagyta a Magyar Labdarúgó Szövetség elsőfokú döntését a másodosztályú klubbal kapcsolatban.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. augusztus 9., péntek 15:41

Múlt hét hétfőn érkezett a hír, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség megvonta az NB II-es Balmazújváros indulási jogát a 2019/2020-as idényre vonatkozóan, ám a tavalyi NB I-es kieső mégis lejátszotta már az első két fordulóra kiírt bajnokiját, hiszen a szövetség döntése még nem volt jogerős.

Péntek délután aztán újabb közleményt adott ki az MLSZ, miután

a másodfokon eljáró Fellebbviteli Licencadó Bizottság mai ülésén helybenhagyta a szövetség elsőfokú döntését,

mely július 29-én megvonta a Balmazújvárostól a férfi NB II-es licencet.

Ez azt jelenti, hogy a csapatnak nincs érvényes licence a 2019/2020-as másodosztályú bajnokságra, így a hatályos szabályzatok értelmében a Balmazújvárossal szemben a szövetségnek további jogi eljárást kell lefolytatnia, amelynek végleges lezárultáig a klub maga dönthet arról, hogy csapata lejátssza-e soron következő mérkőzéseit – írja az mlsz.hu.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Kozármisleny
Bor Dávid
Az NB II-es csapat bejelentette, hogy szerződtették a szabadon igazolható Bor Dávidot. A szélső legutóbb Békéscsabán játszott, de az NB I-ben is megfordult a Paksi FC-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz