Eldőlt Horváth Ferenc jövője

Horváth Ferenc marad az NB II-be kiesett Balmazújvárosnál, de egyelőre nem tudja, milyen célokért küzdhet csapatával.
Budai László 2018. június 29., péntek 16:01
Horváth Ferenc marad az NB II-be kiesett Balmazújvárosnál, de egyelőre nem tudja, milyen célokért küzdhet csapatával.
Szerző: Budai László 2018. június 29., péntek 16:01

Horváth Ferenc irányítja a Balmazújvárost az NB II-be való kiesés után is - tette egyértelművé a klub hivatalos honlapján. A vezetőedző a következő szezonról is beszélt.

- Természetesen minden megváltozik így, másabb a felkészülés, mások a körülmények, gyakorlatilag egy új csapattal kell innentől készülni, de motiváltan érkeztem vissza a városba. A félkészülés öt hét. Más ritmusban, más felfogásban kell készülni a másodosztályra, mint az NB I-re. Komolyabb fizikai terheléssel kezdtünk, de az igazi koncepciót majd akkor látom, ha a keret véglegesen kialakul - nyilatkozta Horváth a balmazfoci.hu-nak, aki addig nem akart a célokról beszélni, amíg nem tudja, milyen kerettel dolgozhat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
REAC
Urbán lehet az edző
Sajtóhírek szerint Urbán Flórián veheti át a harmadosztályban szereplő rákospalotaiak irányítását.
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Tovább az összes átigazoláshoz