Válogatott játékosokat küldött el a Diósgyőr – hivatalos

Ahogy arra számítani lehetett, nem számol már velük a Bódog Tamás vezette szakmai stáb.
Dudás Gábor 2017. augusztus 22., kedd 20:49
Ahogy arra számítani lehetett, nem számol már velük a Bódog Tamás vezette szakmai stáb.
Szerző: Dudás Gábor 2017. augusztus 22., kedd 20:49

Három játékos hagyta el a keddi napon a DVTK csapatát: Murtaz Dausvili és Vitalijs Jagodinskis végleg távoztak, Szabó I Balázs pedig Siófokra került kölcsönbe – számolt be a hivatalos klubhonlap.

"Jó játékosok, csak mi nem fogunk tudni együtt dolgozni egymással"

A grúz, illetve a lett válogatott játékos kapcsán már júliusban egyértelműsítette a helyzetet Bódog Tamás vezetőedző, de távozásuk csak mostanra vált véglegessé.

- Két aktuális válogatottról beszélünk, akik alapjában véve jó játékosok, csak mi nem fogunk tudni együtt dolgozni egymással. Szerintem ez nem tragédia egyik részről sem, kívánom nekik, hogy mielőbb találjanak egy jó csapatot. A mi érdekünk is, hogy ez a helyzet minél előbb megoldódjon, mert akkor nem kell a havi járandóságukat fizetni, pénzt is kapnánk értük, úgyhogy szurkolunk nekik. Ha az ő helyük felszabadul, akkor értelemszerűen van egy kis aprópénz, amivel lehet rendelkezni. Hogy ezt játékosra költenénk, vagy szétosztanánk a csapaton belül, az majd eldől, tehát nem feltétlenül jelentené azt az ő távozásuk, hogy nekünk feltétlenül hoznunk kell valakit – mondta bő egy hónapja a tréner a boon.hu-nak.

A 28 éves és 26-szoros válogatott Dausvili 2016 nyarán igazolt Diósgyőrbe, az előző idényben alapembernek számított, 26 bajnokin is játszott, de május óta nem lépett pályára az NB I-ben. A 25 éves, a lett nemzeti csapatban 12-szer szerepelt Jagodinskis csak októberben került Miskolcra, de 13 élvonalbeli találkozó után neki is megköszönték a munkáját a piros-fehéreknél.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz