NB I: Két hónap után aláírt Pintér csapatához a Fradi korábbi csatára

Honlapunk információi szerint az NB I-ben szereplő Mezőkövesd leigazolta a borsodi klubban korábban már futballozó Ulysse Diallót.
Csakfoci Admin 2021. április 1., csütörtök 20:17
Honlapunk információi szerint az NB I-ben szereplő Mezőkövesd leigazolta a borsodi klubban korábban már futballozó Ulysse Diallót.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. április 1., csütörtök 20:17

Már február elején beszámoltunk róla, hogy a Mezőkövesddel edz a korábban 73 magyar élvonalbeli találkozón 17 gólt szerző Ulysse Diallo.

A Ferencvárosnál, Mezőkövesden, a Puskás Akadémiánál és az MTK Budapestnél is megfordult támadó szabadon igazolhatóként érkezett Kövesdre, ahol azzal a Pintér Attilával dolgozhat együtt, akinek korábban Mezőkövesden és a Puskás Akadémiánál is játékosa volt.

Értesüléseink szerint két hónapot követően pont került a játékos szerződésének végére, így a válogatott szünet utáni folyatásban már pályára léphet majd a 28 éves Diallo, aki egy plusz fél évre írt alá.

Az NB I 2020/21-es szezonjából még hét forduló van hátra, az ötödik helyezett Mezőkövesd vasárnap a második Puskás Akadémia vendégeként lép pályára.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Tovább az összes átigazoláshoz